banner249

Birebir görüşmelerde projelerini anlattı!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde Hacıkaplanlar ve Pelitlibağ mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bire bir görüşmeler gerçekleştirdi ve projelerini anlattı.

Birebir görüşmelerde projelerini anlattı!
banner240

Her mahalle ziyaretinde büyük bir ilgi ve destekle karşılanan Berberoğlu, dün Hacıkaplanlar ve Pelitlibağ mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında mahalle sakinleriyle tek tek sohbet eden Berberoğlu, belediyeden isteklerini ve şikâyetlerini dinleyerek not aldı. Tüm seçmenlere, projelerini detaylı bir şekilde anlatarak destek istedi ve "Hadi yetki senin, sorunları birlikte çözelim" çağrısında bulundu.

Başkan adayı Berberoğlu, "Pamukkale Belediye Başkanı olduğumda, mahalle sakinlerimizin karşılaştığı sorunlara hızla çözüm getireceğiz. Ardından, mahalle sakinlerinin isteklerini tekrar gözden geçireceğiz. Ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağız. Gece gündüz ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım. İlçemizin tüm mahallelerini yaşanabilir bir hale getirmek için çalışacağız. Halkımızın desteği ve deneyimli ekibimizle bunu başaracağız. Pamukkale, hak ettiği hizmeti almak için artık yıllarını boşa harcamayacak. Tüm ilçe sakinlerine ziyaretlerimizde gösterdikleri ilgi ve sevgi için teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER