banner249

M-Life ile yaşlanmaya son! 

Öncelikle Türkiye’de ardından tüm dünyada dev bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerleyen, kozmetik firması Magical Life, M-Life markasıyla müşterileri ile buluşturduğu Anti-aging serumunda kullandığı negatif iyon teknolojisi ile yaşlanmanın önüne geçiyor. 

M-Life ile yaşlanmaya son! 
banner240

">//

Ürünlerin kullanımı sonrası 10 saniyede gözle görülür sonuçların alındığının kanıtlandığını ifade eden Magical Life Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Akkeçeli, “Negatif iyon insan vücuduna güç, denge ve esneklik kazandırır. Ayrıca kısa sürede sonuç almanızı da sağlar” dedi. 

Cilt bakımı, kişisel bakım ve dermatolojik ürünleriyle Türkiye’nin en önemli markalarından biri haline gelen Magical Life, tamamen doğal bileşenlerle üretilen ve hiçbir katkı maddesi içermeyen ürünleri ile Denizlililer’in hizmetine girdi. İnsan odaklı yaklaşımla beklentileri karşılamayı misyon edinen Magical Life, bu anlamda modern ve ileri teknoloji kullanılarak üretilen doğal ürünlerini tüm Türkiye’de müşterileri ile buluşturuyor. 

NEGATİF İYON TEKNOLOJİSİNİ DÜNYADA KULLANAN İLK FİRMA
Magical Life Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Nagihan Akkeçeli yaptığı açıklamada, “Firmamız 2020 yılında Ar-Ge çalışmalarına başlamış ve 2022 yılında tam faaliyete geçmiş bir firmadır. Ürünlerimiz tamamen doğal bileşenlerden oluşan ve hiçbir katkı maddesi içermeyen ürünlerdir. Bizi diğerlerinden ayıran en belirgin özelliğimiz, negatif iyon teknolojisini kullanan dünyadaki ilk güzellik firması oluşumuzdur” dedi. 

NEGATİF İYON TEKNOLOJİSİ İLE HARİKALAR YARATILIYOR
Negatif iyon teknolojisi hakkında da bilgi veren Akkeçeli, “Negatif iyon teknolojisiyle gerçekten harikalar yaratan cilt bakımı, kişisel bakım ve dermatolojik ürünler üretiyoruz. İyon teknolojisi, oksijen moleküllerinin elektron almış halidir. Yani rüzgâr, güneş ışını ve sağanak yağış ile kendiliğinden oluşan bir enerjidir. Biz bu enerjiyi günlük hayatta kullanılabilir hale getirdik” dedi. 

KISA SÜREDE ETKİLİ VE KATKI MADDESİ YOK
Negatif iyon teknolojisinin faydaları hakkında da bilgi veren Akkeçeli, “Negatif iyon, insan vücudunda güç, denge ve esneklik kazandırır. Ayrıca negatif iyon teknolojisi, ürünlerimizin etkisini de hızlandırmaktadır. 10 saniyede bile gözle görülür sonuçlar elde edildiği kanıtlanmıştır ve hiçbir yan etkisi gözlemlenmemiştir. Negatif iyonun en çarpıcı özelliklerinden birisi de yaşlanma karşıtı olmasıdır. Dermatolojik ürünlerimizin etkisini artırarak tamamen olumlu sonuçlar verir. Anti-aging serumumuz tamamen yaşlanma karşıtı olup kırışıklıklarınızda büyük fayda sağlar” şeklinde konuştu.
 

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2023, 12:21

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER