banner249

Çamlık Koleji’nden muhteşem etkinlik!

Özel Çamlık Koleji, Yaz Okulu etkinlikleri kapsamında muhteşem organizasyonlara imza atıyor. Kolejin minik öğrencileri hem öğreniyor, hem de birlikte hareket etmenin önemini anlıyor.

Çamlık Koleji’nden muhteşem etkinlik!
banner240

Yaz mevsiminin gelmesiyle eğitim öğretime Yaz Okulu’yla devam eden Özel Çamlık Koleji, öğrencileri için muhteşem bir program yapmıştı. Akademik eğitimin yanında sosyal farkındalık projeleriyle de dikkat çeken program, düzenlenen etkinlik ve oyunlarla da renkli görüntülere sahne oluyor. 

Daha önce orman yangınlarına dikkat çekmek için Orman Bölge Müdürlüğü’nü ziyaret ederek topluma orman yangınlarıyla ilgili mesaj veren minikler, yüzme etkinlikleri kapsamında yüzme öğreniyor ve aynı zamanda el becerilerini de geliştiriyor. 

Yaz Okulu kapsamında düzenlenen etkinlikler bugün de Joypark’da devam etti. Çamlık Koleji öğrencileri bugün Joypark’da doyasıya eğlenmenin tadına vardı. Okul Müdür Özlem Aksu, yaz okulunu en iyi şekilde değerlendirmeleri için muhteşem bir program hazırladıklarını ifade ederek, ailelerin ve özellikle çocukların bu programdan son derece mutlu olduklarını söyledi.

Aksu, bugün düzenledikleri etkinlikte çocukların spor aktivitelerinin yanı sıra İngilizce öğrendiklerini daha sonra da joyparkta çarpışan arabalara bindiğini ve son olarak bowling oynadıklarını kaydetti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER