banner249

Taraftar seni istemiyor!

2022-2023 sezonunu son sırada tamamlayarak tarihinde ilk kez 2. Lig’e düşen Denizlispor’da taraftar adeta kahrolmuş durumda. 

Taraftar seni istemiyor!
banner240

Stadyum Cafe önünde düşüncelerini kamuoyu ile paylaşan Denizlispor’un en büyük taraftar grubu Yeşil Cephe’nin Lideri Zeki Turan, yeşil siyah sevdalıları ile birlikte yaptığı basın açıklamasında, “Varoluşumuzun sebebi olan Denizlispor'umuzun yok olmasına asla izin vermeyeceğiz. Kulüp başkanımızın çok acil bir şekilde kulübün güncel durumunu ve önümüzdeki sezonla ilgili planlamalarını açıklamasını talep ediyoruz. Bizler artık bu sessizliğin bozulmasını istiyoruz. Yönetim o koltukta oturup varmış gibi yapacaksa bıraksın gitsin. Biz birilerinin er ya da geç bu kulübe sahip çıkacağını düşünüyoruz” dedi.

Denizlispor’un sahibinin Denizli halkı olduğunun altını çizen Turan, “Denizlispor kimsenin şahsi hırslarını tatmin edeceği bir yer olmamıştır ve olmayacaktır. Denizlispor şehrimizin en büyük markasıdır ve sahibi de Denizli halkıdır. Günümüzde şirketleşmeyen kulüplerin ayakta kalmasının ne kadar zor olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Başkana ve yönetim kuruluna soruyoruz? Geçtiğimiz sezon Yukatel firmasının takımı şirketleştirme girişimi olduğu ancak bu girişimin yönetimce reddedildiği doğru mudur? Eğer reddedildiyse sebepleri nedir? Bahsi geçen İngiliz kaynaklı firmayla şirketleşme girişimi doğru mudur? Doğruysa ayrıntıları nelerdir? Geçtiğimiz sezon söz verilen transfer yasağını kaldırma sözü neden tutulmamıştır? Neye dayanarak bu söz verilmiştir? Tutulmayan bu sözün sebebi nedir? Transfer yasağı kaldırılmadığı takdirde kulübün tepetaklak gideceği aşikârken neden Denizli halkına umut satılmıştır?” diye sordu.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER