banner249

Sizin için en doğrusunu tercih ediyoruz!

Denizli Sistem Akademi, üniversite tercihleri konusunda öğrencilere en doğru yolu göstermek için yardımcı oluyor.

Sizin için en doğrusunu tercih ediyoruz!
banner240

Denizli’nin köklü eğitim kurumları arasında yer alan Denizli Sistem Akademi, her yıl olduğu gibi bu yılda üniversite sınavlarında elde ettiği kitlesel başarılarıyla örnek bir eğitim kurumu oldu. Tecrübeli eğitim kadrolarıyla birçok genci üniversiteye kazandıran Denizli Sistem Akademi, Denizlili gençler için kolları sıvadı ve onlara tercih edebilecekleri en iyi okulları seçmeleri için Bereketler Toplantı Salonu’nda stant açtı.

DOĞRU TERCİH SINAV KADAR ÖNEMLİ!

Uzman eğitim kadrosunun ücretsiz olarak verdiği bu hizmetle gençlerin potansiyel hedeflerine yönelik okullar belirleniyor. Kurumun Müdür Yardımcısı Gamze Bek, açıklamada şu ifadelere yer verdi, “Üniversite eğitimi almak isteyen gençler için önemli bir dönemeç olan üniversite tercihleri, pek çok öğrenci ve aile için heyecan verici ancak bir o kadar da kararsızlık yaratan bir süreçtir.

BEREKETLER TOPLANTI SALONU’NDA ÜCRETSİZ HİZMET!

Bu noktada, öğrencilere doğru yolu göstermek, yetenekleri ve hedefleri doğrultusunda en uygun üniversite tercihlerini yapmalarına yardımcı olmak amacıyla, Sistem Akademi öğrencilerin yanında yer alıyor. Gençlerin geleceğe sağlam adımlarla ilerlemesi ve istedikleri alanda en iyi eğitimi almaları için tüm bilgi birikimimizle Bereketler Toplantı Salonunda sizleri bekliyoruz.

TÜM POTANSİYELLERİNİ HESAPLIYORUZ!

Üniversite tercih dönemi, öğrencilerimizin akademik ve kişisel hedeflerine ulaşmaları için önemli bir adımdır. Bizler, onların yeteneklerini, ilgi alanlarını ve hedeflerini dikkate alarak en uygun üniversite tercihlerini yapmalarına yardımcı oluyoruz. Amacımız, geleceğin liderleri olacak bu gençlerimizin potansiyellerini maksimum düzeyde kullanabilecekleri bir eğitim süreci geçirmelerini sağlamaktır” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER