banner249

Denipol Hastanesi’nden hayati operasyon!

Denizli’de oynadığı küçük mıknatısları yutan minik çocuk, Denipol ve Denipollife Hastanelerinde yapılan başarılı operasyon ile yeniden sağlığına kavuştu. Uzmanlar ise aileleri çocukların önüne koyulan oyuncaklar konusunda uyardı!

Denipol Hastanesi’nden hayati operasyon!
banner240

Çocuklarının karın ağrısı çektiğini fark eden Aydın ailesi, öğrendikleri durum karşısında büyük bir şok yaşadı. Edinilen bilgiye göre minik çocuklarının karın ağrısı şikayeti çektiğini gören baba Mustafa Hayrettin Aydın, soluğu Denipol ve Denipollife Hastanelerinde aldı. Hastaneye gelen ve çocuğunun karın ağrısı şikâyetinin bulunduğunu belirten baba Aydın, yapılan tetkikler ve röntgen çekiminin ardından ortaya çıkan sonuç karşısında büyük şok yaşadı.

17 TANE MIKNATIS YUTTU
Yapılan röntgen çekiminde minik çocuğun 17 tane mıknatıs yuttuğu görüldü. Oyun oynadığı mıknatısları yuttuğu belirlenen minik çocuk, Denipol ve Denipollife Hastanelerinde acil olarak tedavi altına alındı. Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Cem Mehmet Bilen tarafından yapılan başarılı operasyon ile çocuğun karnındaki mıknatıslar alındı ve minik çocuk yeniden sağlığına kavuşturuldu.

“HIZLILIK VE UYGUNLUK ÖNEMLİ”
Aydın ailesinin hastanelere müracaat etmesiyle birlikte hızlı bir şekilde operasyon yaptıklarını belirten Denipol ve Denipollife Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Uğur Kulalı, “Ailemize öncelikle geçmiş olsun diliyorum. Gerçekten ciddi bir sıkıntıydı. Olayı duymamız ile hızlı ve ciddi bir şekilde ekibimiz hazırlandı ve hemen çocuğumuzu ameliyata aldık. Yapılan acil müdahale ile başarılı bir şekilde ameliyatımızı gerçekleştirdik ve çocuğumuz yeniden sağlığına kavuştu. Bu tür ameliyatlar ciddi ameliyatlardır, bunun için uygunluk ortamı da çok önemlidir. Ciddi bir ameliyattı ve başarıyla gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

“AİLELER BU KONUDA DİKKATLİ OLSUN!”
Operasyonu başarıyla gerçekleştiren Denipol ve Denipollife Hastaneleri Çocuk Cerrahi Uzmanı Op. Cem Mehmet Bilen, “Karın ağrısı şikayetiyle hastanemize gelen çocuğumuzun ne tür cisim yuttuğunu röntgen ile öğrendik. Çocuğumuz 17 tane mıknatıs yutmuş ve mıknatıs büyük bir tehlike oluşturuyordu. Hemen ameliyata aldık ve mideden ve kalın bağırsaktan mıknatısları çıkarttık ve onarımını gerçekleştirdik. İyi bir takip ile kısa sürede çocuğumuz sağlığına kavuştu ve bugün taburcu ediyoruz. Buradan bütün ailelere sesleniyorum. Lütfen çocuklarınızın önüne küçük parçalı oyuncaklar koymayın ve bu konuda dikkatli olun” dedi.

“OYUNCAK 1 YILDIR BİZDEYDİ”
Baba Mustafa Hayrettin Aydın ise çocuklarını yeniden sağlığına kavuşturan Denipol ve Denipollife Hastanelerine teşekkür ederek, yaşadıklarını olayı anlattı. Oyuncağın 1 yıldır kendilerinde olduğunu ve akıllarda böyle bir olayı yaşayacaklarının hiç gelmediğini belirten baba Aydın, oyuncak konusunda daha dikkatli olacaklarını söyledi.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER