banner249

Doğayı seven insanı da sever!

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, eşiyle birlikte 14 Şubat Sevgililer Günü'nde anlamlı bir etkinliğe imza attı. Çift, hatıra ormanında fidan dikerek çevre dostu bir harekete öncülük etti. Başer'in sosyal medya hesaplarından paylaştığı görüntüler, geniş bir beğeni ve takdir topladı.

Doğayı seven insanı da sever!
banner240

Başer ve eşi Seda Başer, Göveçlik Mahallesi'nde bulunan hatıra ormanına giderek çam fidanı dikti. Bu anlamlı etkinlikte çekilen videoda, çiftin sevgi dolu bir atmosferde doğaya katkı sağladığı görüldü. Videonun sosyal medyada yayınlanmasının ardından, takipçilerinden büyük ilgi gördü ve birçok olumlu yorum aldı.

AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, paylaştığı videoyla birlikte doğaya olan sevgi ve saygının önemine vurgu yaptı. Başer, "Sevgiyi paylaştıkça güzel" notuyla videoyu yayınlayarak çevre bilincinin önemine dikkat çekti. Kendi samimi mesajında, doğayla kurulan ilişkinin insan ilişkileriyle benzerlik gösterdiğini belirtti. Ayrıca, gelecek nesillere daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre bırakmanın önemine vurgu yaparak, takipçilerini Sevgililer Günü'nde sevdikleriyle birlikte doğaya fidan dikmeye teşvik etti.

Başer'in bu çevreci ve sevgi dolu davranışı, hem takipçileri hem de genel olarak kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. Sevgililer Günü'nü bu anlamlı etkinlikle kutlayan Başer çiftine, çevre bilincine katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten birçok destek mesajı geldi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER