banner249

Zeybekci, mahalle teşkilatlarıyla buluştu

ak parti denizli milletvekili nihat zeybekci, karşıyaka, eskihisar ve sevindik mahallesi teşkilatlarıyla bir araya geldi.

Zeybekci, mahalle teşkilatlarıyla buluştu
banner240
AK Parti İl Binası’ndaki toplantıya, Merkez İlçe Başkanı Birtan Şahan ile merkez ilçe yönetimi de katıldı. Milletvekili Nihat Zeybekci, toplantıda Karşıyaka, Sevindik ve Eskihisar mahallerinde yapılan hizmetler hakkında bilgiler verdi. Mahalle temsilcileri de mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini Milletvekili Zeybekci’ye aktarma fırsatı buldu.

8 yıl önce söylediği bir sözü mahalle teşkilatlarına hatırlatan Milletvekili Zeybekci, ‘8 yıl önce güneş doğudan yükselecek dedik. Yatırımlara da bu bölgelerden başlamıştık. Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı’nın üzerine yarıçapı 3 km olan bir pergeli koyup çizdiğimizde, Sevindik ve Dokuzkavaklar Köprülü Kavşağı, Sevindik, Dokuzkavaklar, Abalıoğlu yaya üst geçidi, Pamukkale Kavşağı, Dokuzkavaklar Kapalı spor Salonu, Sentetik Saha, 3000 TOKİ konutu, Karşıyaka ve Sevindik Kapalı Pazaryeri, Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi, Eskihisar Parkı, Hayvan Borsası ve sayamayacağımız birçok yatırımları görürürüz. Yetermi elbettteki yetmez. Bu şehrin en gelişmiş semtinde ne varsa aynısını Sevindik, Karşıyaka ve Eskihisar mahallesi sakinlerimizde görecek’ dedi.





Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER