banner249

Çivril Belediyesi’nden Türk futboluna büyük destek

denizli’nin Çivril ilçesinde belediye tarafından futbol akademisi açıldı.

Çivril Belediyesi’nden Türk futboluna büyük destek
banner240
İlçede bulunan 7 ilköğretim okulu öğrencileri arasından 2000-2001-2002-2003 doğumlular arasından seçme yapıldı. Yapılan seçmelerde belirlenen 75 yetenekli öğrenci akademide futbolun yanında kültür sanat kursları da görecek.

Seçmeler sonunda çalışmalara başlayan 75 yetenekli öğrencinin ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Ege Bölge Temsilciliği tarafından da desteklendiğini belirten Organizasyon Koordinatörü Hakan Keysan, “Seçilen öğrencilerin okul başarısı temel hedef olacaktır. Okulda başarısız olanlar öğrenciler futbol akademisinden çıkarılacaktır. Yetenekli çocuklar Denizlispor, Yeşil Çivril Belediyespor ve ilçedeki diğer amatör takımlara kazandırılacak. Bu çocuklar amatör liglerde yer alarak müsabaka yapmaları sağlanacak, sadece kazanmak için değil, oynayarak öğrenme yöntemiyle eğitim almaları sağlanacaktır. Akademiye devam eden öğrenciler deneyimli antrenörlerle birlikte psikolog, doktor, rehber öğretmen, sınıf öğretmenleri ve diyetisyenden oluşan geniş bir ekiple çalışmalarını yürütecek. Denizli’de ilk kez Çivril’de eğitimle paralel bir futbol eğitimini içeren çalışma yapıyoruz” diye konuştu.
Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan’ da seçilen öğrenci grubunun profesyoneller tarafından hazırlanacağını, belediye olarak her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER