banner249

Özışık, “İnternet Yasası, Başbakanlıkta bekliyor”

pamukkale Üniversitesi (paÜ) radyo, televizyon ve haberleşme topluluğu, ''internet medyacılığı: rakamlarla sosyal medya ve internet gazeteciliği'' konulu konferans düzenledi.

Özışık, “İnternet Yasası, Başbakanlıkta bekliyor”
banner240
Konferansa konuşmacı olarak katılan İnternet Medyası Derneği (İMD) Başkanı Hadi Özışık, internet haberciliğinin her geçen gün daha çok önem kazandığını söyledi. İnternet gazeteciliğinin gün geçtikçe öneminin arttığını belirten Özışık, ;;İnternette önemli yasal adımlar yakın bir süreçte atılacak. İnternet yasası şu anda Başbakanlıkta bekliyor. Biz siyasilerden Türkiye;nin internetle buluşmasının 20;nci yılında bu yasanın çıkartılmasını bekliyoruz;; dedi.

Konferansın ardından konuşan PAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Karaosmanoğlu ise ;;PAÜ;nün 20. yılı etkinlikleri kapsamında önemli konu ve konukla birlikte olduk. Fakültemizin kuruluş sürecinde yeni medya kavramı ve internet medyacılığı ile ilgili önemli bilgiler aldık. Katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz;; dedi.

Konuşmaların ardından İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Karaosmanoğlu, İMD Başkanı Hadi Özışık;a çiçek ve plaket verdi. PAÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu;nda yapılan konferansa PAÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Karaosmanoğlu, Radyo, Televizyon ve Haberleşme Topluluğu Danışmanı Gökhan Erbilgin, akademisyenler, Denizli;de görev yapan yerel ve ulusal medya temsilcileri ile öğrenciler katıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER