banner249

Türk Yıldızları Beyaz Cennette gösteri yapacak

hava kuvvetleri komutanlığı akrobasi timi türk yıldızları'nın, 22 nisan pazar günü pamukkale üzerinde gösteri uçuşu yapacağı bildirildi.

Türk Yıldızları Beyaz Cennette gösteri yapacak
banner240
Türk Yıldızları;nın Denizli;deki gösterisi için Denizli Valiliği;nde vali yardımcısı Halil İbrahim Ertekin Başkanlığı;nda koordinasyon toplantısı düzenlendi. Valilik Toplantı Salonu;nda gerçekleştirilen toplantıya, Türk Yıldızları;ndan Hava Pilot Yüzbaşı Harun Murat Doğan ile diğer yetkililer katıldı.

Vali Yardımcısı Ertekin, birçok yerde gösteriler yapan Türk Yıldızları;nın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi 22 Nisan;da gösteri yapacağını söyledi. Gösterinin, Denizli;nin en önemli turizm bölgesi olan Pamukkale üzerinde gerçekleşeceğini ifade eden Ertekin, şöyle konuştu, ;;Türk Yıldızları, 2003 yılından sonra yeniden ilimizde akrobasi gösterisi yapacak. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Pamukkale;de yapılacak gösteri uçuşlarıyla halkımızla birlikte bayram havasında güzel bir gün geçireceğiz. 22 Nisan;da icra edilecek bu faaliyete, halkımızın da bahar günlerinde yoğun ilgi göstereceğini düşünüyoruz. Tabii o bölgede hem akrobasi timinin gösterisi, hem de vatandaşlarımızın Pamukkale;yi gezme imkanı sağlanması gibi birlikte değerlendirerek bir şenlik ve bayram havasına dönüştürmeyi planlıyoruz.;;

Bakanlıkla görüşmeler yaparak o gün Pamukkale;ye girişlerin de ücretsiz olmasını sağlayacaklarını bildiren Ertekin, ;;Kocaçukur ve Pamukkale travertenlerinden Türk Yıldızları;nın gösterisini halkımız rahatlıkla izleyecek;; dedi.

Hava Pilot Yüzbaşı Murat Doğan da, bu yıl ki ilk gösteriyi Denizli;de yapacaklarını yedisi yurt dışında olmak üzere yıl boyunca toplam 30 akrobasi gösterisi gerçekleştireceklerini ifade etti. Türk Yıldızları timinin gösterileri 8 uçakla yaptığını anlatan Doğan, ;;Denizli;nin ardından Muğla, Milas, Bodrum, Antalya gibi turizm kentlerimizde de gösterilerimiz olacak. Tim olarak 20 yıldan bu yana yurt içinde ve yurt dışında çok başarılı akrobasi gösterileri yapıyoruz. Türk Yıldızları olarak dünyada sesten hızlı savaş uçaklarıyla dünya rekorları da kırdık. Çok başarılı uçuşlara imza attık;; dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER