banner249

Esnafa verdiği sözü de unuttu!

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2019 yılında Denizli halkına verdiği sözleri tutamadı. Örki, birçok proje gibi yerli ve yabancılar turistler için sunduğu ‘Yöresel Ürünler Satış Pazarı’ projesini de hayata geçiremedi. 

Esnafa verdiği sözü de unuttu!
banner240

2019’da Cumhur ittifakının adayı olarak seçimlere giren ve Denizli halkına seçilmesi durumunda projelerini hayata geçirme sözü veren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, başkan olmasına rağmen verdiği birçok sözü unuttu. Başkanlığı döneminde performansıyla beklentilerin çok altında kalan Örki, söz verdiği projeleri hayata geçiremediği için hem kamuoyundan hem de parti tabanından büyük tepki alıyor. 

HANİ SATIŞ PAZARI?
2019 yılında Anemon Otel’de düzenlediği proje tanıtım töreninde konuşan Örki, burada esnafa yönelik müjdeler verdi. Pamukkale yolu üzerinde yerli ve yabancı turistlere yönelik Yöresel Ürünler Satış Pazarı sözü veren Örki, diğer projeler gibi bu projeyi de yapamadı. 

ÖRKİ’NİN YAPAMADIĞI DİĞER PROJELER!
Başkan Örki’nin, seçilmeden önce vaat ettiği birçok projeyi hayata geçiremediği belirlendi. Örki’nin vaat edip de gerçekleştiremediği projeler şunlardan oluştu,
Gençlik Merkezi Projesi
Düğün Salonları Projesi
Su Oyunları Parkı
Teknoloji ve Uzay Parkı
Minia Pamukkale
Çay Çorba Çamaşırhane Projesi
Kamp ve Karavan Merkezi
Botanik Park Projesi
Solucan Gübresi Üretim Tesisi 
Trafik  Eğitim Parkı
Yöresel Ürünler Satış Pazarı
 

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2023, 23:25

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER