banner249

Çiftçiye verdiği sözü tutamadı!

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2019’da tarım çiftçilerine verdiği solucan gübresi üretim tesisi yapma sözünü aradan geçen 5 yıla rağmen yapamadı. Örki, bu seçim vaadiyle Pamukkale’de çiftçilik yapan binlerce çiftçiden oy almıştı.

Çiftçiye verdiği sözü tutamadı!
banner240

Denizli’de 2019 yılında Cumhur ittifakının adayı olan Avni Örki, seçimlerde çiftçiye solucan gübresi üretim tesisi yapma sözünü vermişti. Ancak o günden bu yana bu projeyle ilgili bir çivi bile çakılmadı. 
Anemon Otel’de düzenlenen proje tanıtım töreninde konuşan Örki, birçok vaatte bulunmuş ancak bugün gelinen süreçte birçok projeyi gerçekleştirmediği ortaya çıktı. 

DÜNYADA ORGANİK TARIMDA 1 NUMARA OLACAĞIZ DEMİŞTİ!
Çiftçilerin hizmetine sunacakları Solucan Gübresi Üretim Tesisi'nden bahseden Örki, "Günümüzde Dünya'da oldukça yaygın bir şekilde kullanılan, verimliliği artıran ve organik tarımı tesis etmek için Solucan Gübresi kullanımını önemsiyoruz. Hiçbir kimyasal ve zararlı madde olmaksızın toprağın kalitesini, ürünlerin verimliliğini artırmaya yönelik olan bu gübrenin, çiftçilerimiz tarafından kullanılmasını sağlayacağız. Bu kapsamda Pamukkale Belediyesi olarak Solucan Gübresi Üretim Tesisi'ni çiftçilerimizin hizmetine sunacağız. Pamukkale'ye Dünya'nın yoğun talep ve ilgi gösterdiği organik tarımda bir numara yapmak için yoğun çalışma ve mesai harcayacağız." ifadelerini kullandı. 

İŞTE YAPAMADIĞI PROJELERİN LİSTESİ!
Başkan Örki’nin, seçilmeden önce vaat ettiği birçok projeyi hayata geçiremediği belirlendi. Örki’nin vaat edip de gerçekleştiremediği projeler şunlardan oluştu,
Gençlik Merkezi Projesi
Düğün Salonları Projesi
Su Oyunları Parkı
Teknoloji ve Uzay Parkı
Minia Pamukkale
Çay Çorba Çamaşırhane Projesi
Kamp ve Karavan Merkezi
Botanik Park Projesi
Solucan Gübresi Üretim Tesisi
 

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2023, 09:57

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Yavuz ULAMAN
Yavuz ULAMAN - 11 ay Önce

Başkanımız diyer belediye vaskanlarin yarım viraktigi ve çürümeye terk edilen yerleri açtı ve canlandırdı herşey bir anda olmaz diyetlerinde yapar

SIRADAKİ HABER