banner249

Pamukkale’de çocuklar mutlu olamadı!

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çocuklara ve doğaseverlere söz verdiği Botanik Park projesini yapamadı. Örki bu projeyle çocukları doğa ile buluşturmak istemiş ancak bu projeyi de diğer projeler gibi hayata geçiremedi. 

Pamukkale’de çocuklar mutlu olamadı!
banner240

Başkan Örki, 2019 yerel seçim sürecinde Cumhur ittifakının adayı olarak sahneye çıkmıştı. Büyük umutlarla seçilen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vaatte bulunduğu birçok sözü yerine getiremedi. Anemon Otel’de düzenlediği toplantıda çocuklara ve doğaseverlere yönelik Botanik Park yapma sözü veren Örki, yapamadığı diğer projeler gibi Botanik Park sözünü de yerine getiremedi. 

O DÖNEMDE NE DEMİŞTİ!
Botanik Park projesiyle, çevreci nesiller yetiştirmek istediklerini ifade eden Örki, o dönemde şu ifadelere yer vermişti, “İlçemizde yapacağımız botanik parkta ülkemizin farklı bölgelerinde yetişen bitki ve ağaç türleri sergilenecek. Bu parkta çocuklarda ağaç sevgisini oluşturmaya yönelik eğitim çalışmaları da yapılacak. Çocuklarımız botanik parkımızda bulunan alanlarda fidan, çiçek ve farklı türlerde bitkileri kendi elleriyle toprakla buluşturacak, aynı zamanda bu bitkilerin evrelerini, bakımını, yetişmesini bire bir öğrenecek. Bu projemizi turizmle de buluşturarak gelen turistlerin botanik parkımızı ziyaret etmesini amaçlıyoruz. Bu sayede turistlerin de Denizli'de daha fazla zaman geçirecekleri etkinlik ve faaliyetleri onlara sunmuş olacağız. Hayal ettiğimiz, gerçekleştireceğimiz projelerin çok yönlü olmasını, insanlara dokunacak ve vatandaşlarımızın yararına olmasını her zaman göz önünde bulunduruyoruz."

YAPAMADIĞI PROJELERİN LİSTESİ KABARIK!
Başkan Örki’nin, seçilmeden önce vaat ettiği birçok projeyi hayata geçiremediği belirlendi. Örki’nin vaat edip de gerçekleştiremediği projeler şunlardan oluştu,
Gençlik Merkezi Projesi
Düğün Salonları Projesi
Su Oyunları Parkı
Teknoloji ve Uzay Parkı
Minia Pamukkale
Çay Çorba Çamaşırhane Projesi
Kamp ve Karavan Merkezi
Botanik Park Projesi
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER