banner249

Çocuklara 3 söz verdi üçünü de tutamadı!

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkaleli çocuklara söz verdiği Trafik Eğitim Parkı, Su oyunları Parkı ve Teknoloji ve Uzay Parkı projelerini hayata geçiremedi. Örki’nin seçilmeden önce çocuklara verdiği 3 sözden hiçbirini tutmadığı ortaya çıktı. 

Çocuklara 3 söz verdi üçünü de tutamadı!
banner240

Başkan Avni Örki, 2019 yılında Cumhur ittifakının adayı olarak seçimlere girdi. Örki, Anemon Otel’de düzenlediği proje tanıtım töreninde birçok dev projeyi hayata geçirme sözü verdi. Ancak Örki, aradan geçen 5 yıla rağmen vaatte bulunduğu projelerin birçoğuna çivi bile çakamadı. 

ÇOCUKLARI HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATTI
Örki, 2019 yılında düzenlediği proje tanıtım töreninde çocuklara özel projeleri olduğunu kaydetmişti. Trafik Eğitim Parkı, Teknoloji ve Uzay Parkı ve Su Oyunları Parkı projeleriyle çocukları heyecanlandıran Örki, görev süresinde söz verdiği 3 projeyi de hayata geçiremedi. Örki’nin birçok projeyi hayata geçirememesi parti tabanında olduğu gibi bölge halkında da rahatsızlık yarattı. 

ÖRKİ’NİN YAPAMADIĞI DİĞER PROJELER!
Başkan Örki’nin, seçilmeden önce vaat ettiği birçok projeyi hayata geçiremediği belirlendi. Örki’nin vaat edip de gerçekleştiremediği projeler şunlardan oluştu,
Gençlik Merkezi Projesi
Düğün Salonları Projesi
Su Oyunları Parkı
Teknoloji ve Uzay Parkı
Minia Pamukkale
Çay Çorba Çamaşırhane Projesi
Kamp ve Karavan Merkezi
Botanik Park Projesi
Solucan Gübresi Üretim Tesisi 
Trafik  Eğitim Parkı
 

Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2023, 02:09

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER