banner249

Ortada ne kamp var ne karavan!

2019’da Belediye Başkanı seçilmek için Pamukkale’de Kamp ve Karavan turizmi müjdesini veren Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, vaat ettiği diğer projeler gibi bu projeyi de yapamadı. Örki, bu proje için Almanya’nın Stuttgart kentine gidip karavanda poz bile vermişti.  

Ortada ne kamp var ne karavan!
banner240

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2019’da Cumhur ittifakının Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak seçimlere girdi. Anemon Otel’de düzenlenen proje tanıtım töreninde dev projeleri hayata geçirme sözü veren Başkan Adayı Örki, seçildikten sonra birçok projeyi hayata geçiremedi. 

PAMUKKALELİLER ÇOK TEPKİLİ!
Başkan Örki, seçildikten sonra Büyükşehir Belediyesi ile ortak hareket ettikleri alt yapı ve üst yapı projelerinde de kötü bir sınav verdi. Bitmek tükenmek bilmeyen alt yapı ve üst yapı çalışmaları vatandaşı canından bezdirdi. Onlarca mahallede yollar köstebek yuvasına dönerken birçok mahallede alt yapı ve üst yapı sorunlarından dolayı ev ve işyerlerini su bastı. Mahalleler çamur deryasına dönerken isyanlar her geçen gün arttı. 

SÖZ VERDİĞİ PROJELERİ YAPMADI!
Başkan Örki, seçim çalışmaları için söz verdiği birçok projeyi yerine getirmedi. Bu projelerden biri de Pamukkale’ye yapacağı Kamp ve Karavan Merkeziydi. Başkan Örki, hatta bu proje için Almanya’nın Stuttgart kentinde bir karavanda fotoğraf bile vermişti. Ancak koca proje Almanya’ya yapılan turistik bir ziyaret ve karavanda çekilmiş bir fotoğraftan öteye geçemedi. 

YOLUN SONUNA GELİYOR!
Başkanlığı döneminde birçok projeyi hayata geçirmeyen ve yeterli performansı gösteremeyen Örki, Pamukkale’de hem halk desteğini kaybetti hem de parti tabanı tarafından rahatsızlık duyulmaya başlandı. Partinin önemli kaynaklarından elde edilen bilgilerine göre, önümüzdeki seçimlerde yeni isimler üzerinde durulacağı ifade ediliyor. 

İŞTE YAPAMADIĞI DİĞER PROJELER!
Başkan Örki’nin, seçilmeden önce vaat ettiği birçok projeyi hayata geçiremediği belirlendi. Örki’nin vaat edip de gerçekleştiremediği projeler şunlardan oluştu,
Gençlik Merkezi Projesi
Düğün Salonları Projesi
Su Oyunları Parkı
Teknoloji ve Uzay Parkı
Minia Pamukkale
Çay Çorba Çamaşırhane Projesi
Kamp ve Karavan Merkezi

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER