banner249

3 Ç, 3 Y oldu!

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, seçimler öncesinde Yaşam Projeleri başlığı altındaki 3 (Ç), yani Çay, Çorba ve Çamaşırhane hizmet sözünü unuttu. Örki’nin seçim vaadi olan 3 Ç projesinden, Çay ve Çorbayı eski Başkan Hüseyin Gürlesin zaten başkanlık döneminde halka ve belediye çalışanlarına ücretsiz veriyordu.

3 Ç, 3 Y oldu!
banner240

Cumhur ittifakının adayı olarak 2019’daki yerel seçimlerde başkan seçilen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, seçim vaadi olarak söz verdiği Çay, Çorba ve Çamaşırhane hizmetini aradan geçen 5 yıla rağmen veremedi. Örki’nin seçim vaadi olarak Denizli halkına söz verdiği Çay, Çorba, Çamaşırhane hizmetini, kendisinden önceki Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, zaten veriyordu.

VAAT ETTİĞİ PROJE GÜRLESİN’İN ÇIKTI

Başkan Örki, Anemon Otel’de düzenlediği proje tanıtım töreninde birçok projeye yer vermişti. Açıkladığı projeler arasında eski Başkan Hüseyin Gürlesin’e ait Çay ve Çorba hizmeti de vardı. Gürlesin başkanlığı süresince bu hizmeti halka ücretsiz olarak veriyordu. Ancak Örki’nin başkanlığa seçilmesiyle bu hizmet aksadı. Örki, aradan geçen beş yıla rağmen 3 Ç projesini hayata geçiremedi.

DİĞER SÖZLERİ DE TUTMADI!

Başkan Örki’nin, seçilmeden önce vaat ettiği birçok projeyi hayata geçiremediği belirlendi. Örki’nin vaat edip de gerçekleştiremediği projeler şunlardan oluştu,

Gençlik Merkezi Projesi

Düğün Salonları Projesi

Su Oyunları Parkı

Teknoloji ve Uzay Parkı

Minia Pamukkale

Çay Çorba Çamaşırhane Projesi

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER