banner249

Denizli protokolü Elma festivalinde

vali demir ilk olarak Çal kaymakamlığını ziyaret etti. Çivril kaymakamı muzaffer başıbüyük, burada vali demir’e ilçenin genel durumu ve sorunları hakkında brifing verdi. vali demir daha sonra Çivril b

Denizli protokolü Elma festivalinde
banner240
Vali Demir ilk olarak Çal Kaymakamlığını ziyaret etti. Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, burada Vali Demir’e ilçenin genel durumu ve sorunları hakkında brifing verdi. Vali Demir daha sonra Çivril Belediyesini ziyaret etti. Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, belediyenin çalışmaları hakkında Vali Demir ve beraberindeki heyete bilgiler verdi.

Vali Abdülkadir Demir daha sonra Çivril 17. Uluslar arası Elma-Tarım ve Kültür Festivali açılış törenine katıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Vali Abdülkadir Demir’in yanı sıra Çivril Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, İl Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Daire Müdürleri, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Festivalin açılış konuşmasını yapan Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan, 1994 yılında başlayan festivalin zamanla uluslar arası seviyeye geldiğine söyleyerek, Çivril’in başta elma olmak üzere tarımsal ürünlerini tüm dünyaya tanıtmak için festivalin düzenlendiğini ifade etti.

Vali Abdülkadir Demir, Çivril’de hayırsever vatandaşların çokluğuna dikkat çekerek, bu hayırseverlerin ilçeye büyük destek verdiklerini vurguladı.  Hayırseverlerin verdiği katkıların yanında devletin verdiği desteklerle birlikte Çivril ve Denizli’nin daha da ileriye gideceğini sözlerine ekleyen Vali Demir, festivalin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

3 gün süren festivalde, uluslar arası halk oyunları gösterisi, konserler, sempozyumlar, fotoğraf sergisi, en iyi elma üreticisi yarışması, elmalı pasta yarışması, yerel giysili elma güzeli yarışması yapıldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER