banner249

Satış ilanıyla dolandırdılar

alınan bilgiye göre, antalya'nın alanya ilçesinde yaşayan mehmet Çetin adlı kişi, internette gördüğü satılık hayvan ilanı üzerine, verilen telefon numarasını arayarak hayvan sahipleriyle görüştü.

Satış ilanıyla dolandırdılar
banner240
Alınan bilgiye göre, Antalya;nın Alanya ilçesinde yaşayan Mehmet Çetin adlı kişi, internette gördüğü satılık hayvan ilanı üzerine, verilen telefon numarasını arayarak hayvan sahipleriyle görüştü.  Söz konusu hayvanları uygun fiyata alacağını öğrenen Çetin, Alanya;dan Acıpayam;a geldi.

Burada kendilerini baba, oğul ve damat olarak tanıtan üç kişi tarafından karşılanan alıcıya, ilçeye bağlı Mevlütler köyündeki bir evde, satılık olan hayvanlar gösterildi ve anlaşmaya varıldı. Bunun üzerine Çetin, bir miktar kapora verdikten sonra kalan parayı tamamlamak üzere tekrar Alanya;ya döndü. Gerekli parayı temin ederek bir kamyon ile Acıpayam;a gelen Çetin, 60 adet keçi için, 19 bin lirası nakit, 5 bin lirası senet olmak üzere alışverişi tamamladı. Alışveriş sonrası aldığı parayı saydırmak bahanesiyle yanından ayrılan hayvan satıcısı Ö.Ş;nin geri dönmemesi üzerine Çetin, durumu güvenlik kuvvetlerine bildirdi. Yapılan araştırma sonucu yakalanarak gözaltına alınan zanlılar Ö.Ş. ile S.S çıkarıldıkları mahkeme tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer zanlı A.C. ise aranıyor. Alışveriş sırasında zanlıların kendilerini sahte isimlerle tanıttıkları, baba, oğul ve damat rolü oynadıkları öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER