banner249

CHP’de askı ve itiraz süresi uzatıldı

chp merkez ilçe başkanı Ömer yurtseven yaptığı yazılı açıklamada 9 ağustos tarihinde askıya çıkarılan listelerin bir aylık askı süresinin 9 eylül tarihinde sona erdiğini, ancak genel merkezin talimatı

CHP’de askı ve itiraz süresi uzatıldı
banner240
CHP Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven yaptığı yazılı açıklamada 9 Ağustos tarihinde askıya çıkarılan listelerin bir aylık askı süresinin 9 Eylül tarihinde sona erdiğini, ancak genel merkezin talimatıyla bu sürenin uzatıldığını bildirdi. Yurtseven, parti kütüğündeki adresler ile adrese dayalı nüfus kayıt kütüğündeki adreslerde farklılar bulunduğunu, ayrıca fesh edilen mahallelerde ikamet eden üyelerin yeni adreslerine kaydedilmesi gerektiğini belirterek, ;;Denizli;de mahalle yapısı değiştiği için yasa gereği genel seçim sonrası bu adreslerin güncellenmesi zorunluluğu vardı. Tüm üyelerin adresleri bu çerçevede yeniden gözden geçirilerek adreslerinde farklılıklar bulunan üyelerin durumu güncellendi. Partimizin üyelik yapısı itirazların sonuçlandırılmasından sonra daha sağlıklı bir yapıya da kavuşmuş olacak. Kongreler öncesi delege seçimlerini yeniden düzenlenmiş bu adres yapısına göre gerçekleştireceğiz" dedi.
CHP Denizli Merkez İlçe Başkanı Ömer Yurtseven askı süresi içinde adreslerini inceleme fırsatı bulamayan üyelerin mutlaka parti binasındaki listeleri incelemesini istedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER