banner249

İHA’dan Vali Demir’e ziyaret

geçen ay çıkan valiler kararnamesi ile erzincan valiliği'nden denizli valiliği'ne atanan vali abdülkadir demir, iha denizli bürosu çalışanlarını kabul etti. iha denizli temsilcisi altay varo

İHA’dan Vali Demir’e ziyaret
banner240
Geçen ay çıkan Valiler Kararnamesi ile Erzincan Valiliği;nden Denizli Valiliği;ne atanan vali Abdülkadir Demir, İHA Denizli bürosu çalışanlarını kabul etti. İHA Denizli Temsilcisi Altay Varol ile muhabir Emrah Varol, Vali Abdülkadir Demir;e İHA;nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İHA çalışanlarının ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli;nin hızla büyüyen önemli bir kent olduğunu belirterek, "Sanayisi, tarımı ve turizmiyle her geçen gün artan ve ekonomik anlamda ülke ekonomosine büyük katkı sağlayan Denizli;nin daha da büyümesi ve gelişmesi için hep birlikte çalışacağız. Bu şehire yapılacak her türlü katkıya destek vermek bizim görevimiz" dedi.

Vali Demir, "Bir yandan ziyaretimize gelenleri kabul ederken, bir yandan da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oturduğunuz yerden duyduklarınızla hizmet vermeniz mümkün değil. Bu yüzden zaman kaybetmeden ilçelere giderek oralardaki çalışmalar ve varsa sorunların tespit edilip, kısa sürede çözülmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmet etmek için mutlaka yerinde olmamız gerekiyor" diye konuştu.
Denizli Valisi Abdülkadir Demir, basının önemli bir görev yaptığını belirterek, İHA Denizli bürosu çalışanlarına başarılar diledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER