banner249

Denizli'ye yağışlı ve serin hava müjdesi!

Meteoroloji Denizli için 27 Eylül 2023 Çarşamba günü hava tahmin raporunu yayınladı. Şehir genelinde gün içerisinde parçalı bulutlu ve güneşli gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 31 dereceye kadar tırmanırken meteoroloji yarından itibaren hafta sonuna kadar Denizli’de sağanak yağış etkili olacağını bildirdi.

Denizli'ye yağışlı ve serin hava müjdesi!
banner240

Meteoroloji’nin hazırladığı 5 günlük hava durumu raporuna göre bugün itibariyle termometreler düşüşe geçerken yarından itibaren ise gün verilerek sağanak yağış uyarısı yapıldı. İşte detaylar… Haftanın üçüncü iş gününe 18 derecelik bir sıcaklıkla başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde parçalı bulutlu bir gökyüzüyle birlikte öğleden sonra çok bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklık ise en yüksek 31 dereceye kadar çıkıyor.

SAĞANAK YAĞIŞ BAŞLIYOR  

Haftanın dördüncü iş gününde (YARIN) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 16 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde yüzünü bölgesel olarak göstermeye başlayacak olan gökgürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler 30 derece seviyelerine kadar tırmanıyor. Haftanın son iş gününde (CUMA) sabah saatlerinde 15 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağışla birlikte termometreler en yüksek 29 dereceyi gösterecek.

Hafta sonunun ilk gününde (CUMARTESİ) sabah saatlerinde hava sıcaklığı 14 derece seviyelerinde seyrediyor. Gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış geçişleriyle birlikte termometreler ise 28 derece seviyelerinde ölçülüyor.

Hafta sonunun son gününde (PAZAR) sabah saatlerinde 14 derece olarak ölçülürken gün içerisinde gökgürültülü sağanak yağış yüzünü gösterirken sıcaklık en yüksek 27 derece olacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2023, 13:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER