banner249

Polis memuru dehşet saçtı!

İzmir'in Konak ilçesinde öğretim görevlisi bir kadın ve sevgilisine yönelik gerçekleşen silahlı saldırı sonucunda öğretim görevlisi Elvin Özütaştan hayatını kaybederken, sevgilisi Fehmi Kaan Berberoğlu ağır yaralandı. Saldırgan, olay yerinden kaçarken, eski sevgilisi olduğu belirtilen polis memuru A.E.Ö. aranıyor.

Polis memuru dehşet saçtı!
banner240

Olay, dün saat 20.30 sularında Göztepe Mahallesi 100/1 Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, polis memuru A.E.Ö., Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yaparken, eski ilişkisi olduğu Elvin Özütaştan ve onun sevgilisi Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı. Tartışma çıkan gruptan A.E.Ö., silahını çıkararak bir dizi ateş açtı. Elvin Özütaştan ve Fehmi Kaan Berberoğlu, vücutlarına çok sayıda kurşun isabet etmesi sonucu ağır yaralandı.

A.E.Ö. olay yerinden kaçarken, çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri bölgeye geldi ve yaralılara ilk müdahaleyi yaptı. Ancak Elvin Özütaştan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Eski milli yüzücü olan Fehmi Kaan Berberoğlu ise 7 kurşun isabet ettiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olay yerindeki polis ekipleri, çok sayıda boş kovan buldu ve soruşturma başlatıldı. Şüpheli A.E.Ö.'nün yakalanması için geniş çaplı çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER