banner249

Dehşet saçan polis intihar etti!

İzmir'in Konak ilçesinde, bir polis memuru olan Adnan Erman Özbek, eski sevgilisi öğretim görevlisi Elvin Özütaştan'ı tabancayla vurarak öldürdü ve Özütaştan'ın erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu'nu ağır yaraladıktan sonra intihar etti.

Dehşet saçan polis intihar etti!
banner240

Olay, dün saat 20.30 sıralarında Göztepe Mahallesi 100/1 sokakta meydana geldi. İddialara göre, Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan polis memuru Adnan Erman Özbek, eski sevgilisi olan Elvin Özütaştan ve onun erkek arkadaşı Fehmi Kaan Berberoğlu ile sokakta karşılaştı. Aralarında yaşanan tartışma sonucunda Özbek, beylik tabancasını çıkararak ateşledi. Özütaştan ve Berberoğlu, çok sayıda kurşun isabet etmesi sonucu yaralandılar.

Olayın ardından polis memuru Adnan Erman Özbek, kaçtı ve çevredekilerin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine geldi. Berberoğlu ve Özütaştan, hastanelere kaldırıldı, ancak maalesef Özütaştan kurtarılamadı. Berberoğlu'nun ise hayati tehlikesi devam ediyor.

Şüpheli polis memuru Adnan Erman Özbek, olay yerinden kaçtıktan sonra Güzelbahçe'deki bir evde ölü bulundu. Kendi kafasına tabanca ile ateş ederek intihar ettiği belirlendi. Özbek'in cansız bedeni İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER