banner249

DTO, üyelerini dünya pazarına açıyor!

Denizli Ticaret Odası (DTO), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ile yürüttüğü destek programı sayesinde üyelerini yurt dışı fuarlara göndermeye devam ediyor.

DTO, üyelerini dünya pazarına açıyor!
banner240

30 DTO üyesine ait firma, toplamda 33 iş insanından oluşan bir heyeti Orta Doğu ve Afrika'nın en büyük satış sonrası otomotiv ve hizmet fuarı olan "Automechanika Dubai 2023 Uluslararası Otomotiv Yan Sanayi ve Yedek Parça Fuarı"na katılmak üzere Dubai'ye gönderdi.

Heyetin başkanlığını DTO Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Yavuz Aki üstlendi. Dubai ve Kuzey Emirlikler'de faaliyet gösteren Turkish Business Council üyeleri ile bir araya gelen heyet, iki ülke arasındaki ticaretin geliştirilmesi ve iş birliği olanaklarını görüştü. Ayrıca, Türk İş Konseyi üyelerine Denizli şehri, sektörler, Denizli Ticaret Odası'nın hizmetleri ve projeleri hakkında detaylı bilgi sunuldu.

Heyeti ağırlayan Turkish Business Council İş Geliştirme Koordinatörü Sayın Hülya Öcal Karcı, konseyin ve Dubai'deki iş ve ticaret fırsatları hakkında ayrıntılı bilgiler vererek iş insanlarına önemli bilgiler aktardı.

DTO'nun bu tür destekleri, üyelerinin uluslararası arenada daha fazla görünürlük kazanmalarına ve yeni iş fırsatlarına ulaşmalarına yardımcı olurken, Denizli'nin ticaret potansiyelini artırmaya da katkı sağlıyor. Bu tür uluslararası fuar katılımları, yerel işletmelerin uluslararası pazarlarda rekabet edebilirliğini artırmak için önemli bir adım olarak kabul ediliyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER