banner249

Nimet Hoca’nın dönüşü muhteşem oldu!

Emekli öğretmen Nimet İyice, Denizli'de yaşadığı özgün dans gösterisi ile tekrar milyonların ilgi odağı haline geldi. Tedavisi sonrasında mahallesine geri dönen Nimet Hoca, esnaf ve komşuları için sevinç kaynağı oldu.

Nimet Hoca’nın dönüşü muhteşem oldu!
banner240

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan bir markete alışveriş yapmaya giden Nimet İyice, sevdiği müziği duyduğunda çantayı bırakıp ceketini çıkararak kendisini dansa kaptırdı. İyice'nin market içinde yaptığı dans gösterisi, müşteriler ve çalışanlar tarafından büyük ilgi gördü ve milyonlarca kişi tarafından izlendi.

Nimet İyice, samimi ve doğal tavırlarıyla kısa sürede Türkiye'nin sevgilisi haline gelmişti. Ancak geçtiğimiz Ağustos ayında 15 gün boyunca haber alınamaması sonucu kayıp ilan edilmişti. Yakınları ve komşuları tarafından yapılan kayıp başvurusu sonrasında, bir taksici Nimet Hoca'yı tanıdı ve hastaneye götürüldüğünü bildirdi. İyice'nin evinde rahatsızlanması sonucu taksicinin yardımıyla hastaneye ulaştığı ortaya çıktı. Yaklaşık 2 ay boyunca Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde gözlem altında tutulan İyice, tedavisinin tamamlanmasının ardından mahallesine geri döndü.

Nimet İyice, evine döndüğünde dansını ihmal etmedi. Uzun süren tedavi sonrası taburcu olan İyice, mahallesindeki esnaflara ve komşularına neşe getirdi. Alışveriş yapmaya gittiği işletmelerde karşılaştığı sevgi dolu bakışlara dans gösterisiyle karşılık verdi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nimet İyice, polislerin evine çilingirle girdiğini ve komşularının merak içinde olduğunu söyledi. Hastane sürecinde kilo aldığını belirten Nimet Hoca, şimdi bahçede ve evinde zaman zaman dans ederek kilo vermeye çalıştığını ifade etti.

Nimet İyice, kendisine gösterilen sevginin ve ilginin kendisini duygulandırdığını ve hayatının birçok döneminde dans ettiğini söyledi. Çocukluktan beri düğünlerde ve özel günlerde dans gösterileriyle tanınan İyice, çocukluğundan beri dansın hayatının bir parçası olduğunu ve bu sevgiyle büyüdüğünü belirtti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER