banner249

Yerel seçimlerin bizatihi içinde olacağım!

Son olağanüstü kongrenin ardından Ekonomiden sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevine seçilen Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, ilk basın toplantısını İl Teşkilatında düzenledi. Zeybekci, yerel seçim sürecinin bizatihi içinde olacağını açıkça ifade etti.

Yerel seçimlerin bizatihi içinde olacağım!
banner240

Ak Parti’nin son olağanüstü Kongresi’nde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ıın A Takımı’nda yer alan Ekonomi Eski Bakanı Nihat Zeybekci, ilk basın toplantısını Denizli’de yaptı. Yoğun katılımlı gerçekleşen basın toplantısında çok sayıda partili katıldı. İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda konuşan Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, ekonominin yanı sıra yaklaşan yerel seçimler sürecinde aktif bir rol üstleneceğinin sinyalini verdi.

YENİDEN DESTANLAR YAZACAĞIZ!

Muhalefetin iktidara gelme gibi bir hedefi olmadığının altını çizen Zeybekci, “Bunların ne iktidara gelme derdi var ne de hizmet edecek projeleri var. Muhalefet sadece yapılan hizmetlerin önünde engel olmaya gayret sarf ediyor. Ama bizim Ak Parti belediyeciliğiyle nasıl destanlar yazdığımız ortada. 2024 Mart ayında da yine bu destanları başta Büyükşehir’de olmak üzere ilçe belediyelerinde de yazacağız. Bu süreçte seçim çalışmalarının bizatihi içinde olacağım. Küslük ve dargınlıkları bir tarafa bırakıp milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER