banner249

GÜLŞAH VE MERT DÜNYAEVİNE GİRDİ

İbanoğlu ailesinin kızları Gülşah ile Bakırlı ailesinin oğulları Mert, Pamukkale’de yapılan muhteşem bir düğünle dünyaevine girdi.

GÜLŞAH VE MERT DÜNYAEVİNE GİRDİ
banner240

Denizli’de iş, siyaset ve spor camiası 19 Eylül 2015 Cumartesi akşamı Pamukkale Manzara Restaurant’ta gerçekleşen düğün töreninde buluştu. Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve emekli öğretmen-yazar Gülistan İbanoğlu’nun kızları Gülşah ile emekli mühendis Mustafa Bakırlı ve emekli öğretmen Nuray Bakırlı’nın oğulları Mert, muhteşem bir düğünle evlendi.

BAKAN ZEYBEKCİ MUTLULUKLAR DİLEDİ

Düğüne Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci başta olmak üzere Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Pamukkale ve Merkezefendi Belediye Başkanları, Kaymakamlar, Milletvekili adayları, çok sayıda işadamı, daire müdürleri ve genç çiftin konukları katıldı. Bakan Zeybekci genç çiftin yanına gelerek evliliklerinin hayırlı olmasını temenni etti ve genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Dünyaca ünlü Pamukkale travertenlerinin eteklerinde yer alan Manzara Restaurant’ta gerçekleşen yemekli düğünde solistliği Müzik Öğretmeni Zuhal Feray Şenkibar yaptı.

İlk dans için piste gelen Gülşah ve Mert’in mutlulukları gözlerinden okunurken, düğün boyunca İbanoğlu ve Bakırlı aileleri masaları tek tek gezip konuklarla ilgilendi. Düğünde ayrıca Çengi Dans Topluluğu sahne alarak yaptıkları danslarla konuklara keyifli anlar yaşattı. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER