banner249

BASİAD BAŞSAVCI’YI ZİYARET ETTİ

BASİAD Yönetim Kurulu Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper’i makamında ziyaret etti.

BASİAD BAŞSAVCI’YI ZİYARET ETTİ
banner240

 Ziyarete BASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, Başkan Yardımcıları Fedai Kundak, Şeref Arpacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Olgaç, M.Uğur Çoban katıldılar. Basiad Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Alper’e’a hoş geldiniz diyerek görevinde başarılar diledi. 


Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu Yönetim kurulu Üyelerini tanıtarak işleri ve çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Alper BASİAD Yönetim Kurulu Üyelerini tanımaktan ve bir arada olmaktan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti, 

önceki görev yerlerine ve memleketine değinerek Denizli’nin kendisi için olabilecek en uygun yer olarak düşündüğünü daha öncede bu yörede görev yaptığı için Denizli’de görev yapmanın kendisi için çok mutluluk verici olacağını düşündüğünü değinerek, Denizli’nin önceki görev yerlerine göre çok sakin buna karşın ekonomik açıdan çok hareketli bir şehir olduğunu sözlerine ekledi.

Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, BASİAD’ın kısaca tanıtımını yaparak bu güne kadar yapılan BASİAD etkinlikleri ile ilgili bilgiler verdikten sonra BABADAĞ ve BABADAĞ’ın Ekonomisi, kültürü ve sosyal durumu ile arazi yapısına değindikten sonra yapılmasına BASİAD’ın öncülük ettiği ANADAOLU ÖĞRETMEN LİSESİ, BASİAD ÖĞRENCİ YURDU ile gene BASİAD Yönetim Kurulunun çalışmaları ile İnşaatı birkaç aya kadar tamamlanacağı umulan BABADAĞ GERİATRİ MERKEZİ ile ilgili bilgiler verdi. 

Başkan Selim Kasapoğlu sözlerini tamamlarken Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mustafa Alper’i BASİAD’ın yapacağı etkinliklere davet ederek aralarında görmekten mutlu olacaklarını, onur duyacaklarını ifade etmesi ile ziyaret sona erdi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER