banner249

Balık ekmek tezgahına zabıt el koydu, Sahipleri intihara kalktı

İzmir’in Konak ilçesinde, tezgahta balık ekmek satarak geçimini sağlamaya çalışan Engin Kondurlu (54) ve Rasim Öztürker (30), zabıtalar tarafından tezgahları alınınca tarihi Saat Kulesine çıkarak intihar etmek istedi.

Balık ekmek tezgahına zabıt el koydu, Sahipleri intihara kalktı
banner240

İzmir’in Konak ilçesinde balık ekmek satarak geçimini sağlamaya çalışan 6 çocuk babası Engin Kondurlu (54) ve arkadaşı 4 çocuk babası Rasim Öztürker (30) gece saat 23.00 sıralarında ellerine aldıkları benzinle tarihi saat kulesine çıkarak kendini yakacağını söyledi. Durumu gören vatandaşlar polis ve itfaiye ekiplerine haber etti.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri şişme yatak ve yangın söndürücülerle önlem alırken, polis şahısları ikna için çaba sarf etti. Kocaoğlu’ndan yardım isteyen Kondurlu ve Öztürker, polisin uğraşları sonucu ikna olarak saat kulesinden indirildi.

Edinilen bilgilere göre bir aydır sürekli balık ekmek sattıkları tezgahları alınan Kondurlu ve Öztürker zabıtaların bugün de tezgahlarını almaları üzerine kendilerini yakmak istedi. Tarihi saat kulesine çıkan Kondurlu ve Öztürker üzerlerine benzin dökerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na seslendi. Sürekli tezgahlarının alındığını ve hakarete uğradıklarını söyleyen Kondurlu, ekmek parasının peşinde olduklarını ve bunun engellenmemesini istedi. 

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER