banner249

Dünyaya gelen bebek annesini koltuğundan etti

ak parti denizli kadın kolları başkanı yıldız söylemez, başkanlık görevini yönetim kurulu üyesi eczacı peral uluköy’e devretti. söylemez, görevini doğum sonrası dünyaya gelen bebeği nedeniyle bırakmak zorunda kaldığını açıkladı.

Dünyaya gelen bebek annesini koltuğundan etti
banner240

Ak Parti Denizli Kadın Kolları Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi. Geçtiğimiz genel seçimler öncesi İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine getirilen Yıldız Söylemez, bir yıllık başkanlık görevinin ardından ayrılmak zorunda kaldı. Seçim maratonunu hamilelik dönemiyle devam ettiren ve tüm partililerin taktirini toplayan Söylemez, genel seçimlerde alınan başarılı sonucun simgesi olmuştu. Söylemez, genel seçim sonrası dünyaya getirdiği Ömer Erinç isimli bebeği nedeniyle görevini eskisi başarılı yürütemeyeceği düşünerek, yönetim kurulu üyesi Peral Uluköy’e devretti.
Ak Parti Denizli İl Teşkilatı’nda düzenlenen basın toplantısına İl Başkanı Avni Örki, Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda partililer katıldı.

ÖRKİ VE ZOLAN’DAN BÜYÜK ÖVGÜ
Genel seçimlerde mükemmel bir zafer kazandıklarını belirten İl Başkanı Örki, bu başarıda eski kadın kolları başkanı Yıldız Söylemez’in ve diğer tüm kadınların büyük katkısı olduğunu belirtti.
Belediye Başkanı Osman Zolan da, Söylemez’in hem belediye meclis üyeliği döneminde hem de kadın kolları başkanlığı döneminde çok vefalı davrandığını ve karnı burnunda bir seçim çalışması yaptığını anlattı. Söylemez’in başarılı çalışmalarından görevi bırakmasına rağmen yine de faydalanmak istediğini belirten Zolan, görevi devir alan İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy’e de başarılar diledi.

TÜM KADINLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Bir yıllık görevini sonuna kadar çalışarak devam ettiğini belirten İl Kadın Kolları Eski Başkanı Yıldız Söylemez de, “Bizler tüm kadınlarımızla beraber aldığımız görevi en güzel şekilde yerine getirdik. Hiçbir kadın bizden bir şeyler istemek için çalışmadı. Tüm kadınlarımız hoşgörü ve insanlara faydalı olsun diye çalıştılar. Seçimlerden sonra dünyaya gelen bebeğime daha iyi bakmam ve ilgilenmem gerekiyor. Bundan sonra partiye daha fazla zaman ayıramayacağımı düşündüğüm için çok sevdiğim görevimden ayrılmak durumunda kaldım. Görevi devir alacak Peral Hanım’ın bu bayrağı daha ileriye götüreceğine olan inancım tamdır. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

ONLAR BİZİM DEĞİL, BİZ ONLARIN AYAĞINA GİDECEĞİZ
Görevi devir alan İl Kadın Kolları Başkanı Peral Uluköy de, partiye bugüne kadar hizmet etmiş eski kadın kolları başkanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Uluköy, “Ak Parti’nin bir neferi olarak çalıştığımız günden bu yana hep güzel şeyler yapmak istedik. Artık Denizli’de daha güçlü bir kadın kolları teşkilatı olacak. Kadınlar bizlerin yanına dertlerini anlatmak için değil, biz onların dertlerini dinlemek için ayaklarına gitmeliyiz” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından İl Başkanı Avni Örki, hizmetlerinden dolayı eski kadın kolları başkanı Yıldız Söylemez’e plaket verdi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER