banner249

MİLLİ SPORCUDAN ZİYARET

polonya’da ki finalde amerika birleşik devletlerine 5 puanlık bir farkla yenilip, dünya ikinci olan milli takımda mücadele eden hüseyin akyan kurucan denizli’nin gururu oldu. makaralı yay genç erkekle

MİLLİ SPORCUDAN ZİYARET
banner240
Polonya’da ki finalde Amerika Birleşik Devletlerine 5 puanlık bir farkla yenilip, dünya ikinci olan Milli Takımda mücadele eden Hüseyin Akyan Kurucan Denizli’nin gururu oldu. Makaralı Yay Genç Erkekler kategorisinde mücadele eden Kurucan, 1,5 yıldır Milli formayı giydiğini, Türkiye tarihinde okçuluk branşında ilk defa böyle dünya derecesi alınmasının çok önemli olduğunu, şu anda ise Amerika Birleşik Devletleri Las Vegas’ da yapılacak olan Dünya Salon Okçuluk Şampiyonasına hazırlandığını belirtti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da, “Okçulukta ki dünya ikinciliği azımsanmayacak bir derece, sporcumuz Hüseyin Akyan Kurucan gururmuz olmaya devam ediyor, Kurucan’ın okullarda örnek alınacak bir öğrenci ve sporcu olduğunu, sayesinde okçuluk branşında daha çok sporcu göreceğimize inanıyorum, kendisini ve ona bu sporu yapmasında destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.


Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER