banner249

Güvercini vurdu uçurumdan düştü

alınan bilgiye göre, dün sabah saatlerinde merkeze bağlı yeşilyayla köyü yakınlarındaki ormanlık alana avlanmaya giden ahmet sallamacı'nın (65) eve dönmemesi üzerine yakınları gece durumu jandarm

Güvercini vurdu uçurumdan düştü
banner240
Alınan bilgiye göre, dün sabah saatlerinde merkeze bağlı Yeşilyayla köyü yakınlarındaki ormanlık alana avlanmaya giden Ahmet Sallamacı;nın (65) eve dönmemesi üzerine yakınları gece durumu jandarmaya bildirdi. Sallamacı;nın bulunması için çalışma başlatan jandarma ekipleri, öğle saatlerinde Denizli İl Afet Acil Durum Müdürlüğüne haber verdi.

Ekipler, yaşlı adamın park halindeki otomobilini buldu ve daha sonra Sallamacı;nın 50 metrelik bir uçurumun dibindeki dere içinde olduğunu belirledi. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından düştüğü dereden çıkartılan Sallamacı, olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaşlı adamın ayaklarında kırık bulunduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde yara olduğu, konuşmakta güçlük çektiği öğrenildi. Sallamacı;nın, vurduğu güvercini almak için kenarına yaklaştığı yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandığı bildirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER