banner249

Berberoğlu muhteşem 41 projesini açıklıyor!

İYİ Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, seçim çalışmaları çerçevesinde beraberindeki belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte Deliktaş Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinleyen Berberoğlu, hazırladığı 41 projeyle mahalleye yönelik belediye hizmetlerini en kısa sürede getireceklerini vurguladı.

Berberoğlu muhteşem 41 projesini açıklıyor!
banner240

Berberoğlu, Pamukkale Belediyesi'nde AK Partili başkanlar döneminde Deliktaş Mahallesi'ne hizmetlerin uğramadığını belirterek, mahalle sakinlerinin "bizim mahalleyi bilen yok" şeklindeki sitemlerini dile getirdi. Hatırlanmadıkları için belediye hizmetlerini de alamadıklarını ifade eden mahalleli, gençler için kafeterya, spor sahası ve eğitim alanları gibi taleplerde bulundu.

Mahalle sakinlerinin isteklerini dikkate alarak not alan Berberoğlu, her mahalleye eşit hizmet sözü verdi. Projeleriyle mahalle sakinlerinin isteklerini öncelikli olarak hayata geçireceklerini belirten Berberoğlu, Pamukkale'nin hak ettiği hizmeti alabilmesi için çaba harcayacaklarını dile getirdi.

Berberoğlu, "Amacımız, Pamukkale ilçemizi Pamukkaleliye yakışır bir şekilde yönetmektir. Artık yıllarını boşa harcamayacak, iyiler kazanacak ve Pamukkale hak ettiğini alacak. Destek sizden, hizmet bizden. Gece gündüz Pamukkale ilçesi için çalışmaya hazırız. Pamukkale her şeyin en güzelini hak ediyor" şeklinde konuştu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER