banner249

Esnaf kökenli bir başkan olacağım!

Denizli'nin tarihinde ilk kez esnaf kökenli bir başkan olmaya hazırlanan Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, seçim çalışmaları kapsamında ilçe halkına çağrıda bulunarak dikkat çekici bir vizyon ortaya koydu.

Esnaf kökenli bir başkan olacağım!
banner240

Aday Pekdemir, Pamukkale'nin yönetiminde halkın daha fazla söz sahibi olması gerektiğine vurgu yaparak, "Gelin ilçemiz için birlikte çalışalım, ortak akılla birlikte yönetelim" dedi. Bu çağrısıyla vatandaşlardan olumlu geri dönüşler alan Pekdemir, seçim sonrasında Pamukkale Belediyesi'nin daha katılımcı ve halkla iç içe bir şekilde yönetileceğini vurguladı.

Pekdemir'in vurguladığı önemli noktalardan biri de, ilçenin yaşam standartlarının yükseltilmesi için gösterecekleri çaba oldu. Pamukkale'nin kalabalık nüfusa sahip olduğunu ve yapılaşmanın diğer bölgelere göre daha eski kaldığını belirten Pekdemir, bölgesel yaşam standardını artırmak ve eşitlemek için çalışacaklarını ifade etti.

Özellikle her mahallenin ayrı bir özelliğe sahip olduğunu ve bu bilinçle özel çalışmalar yapılması gerektiğini vurgulayan Pekdemir, "Sorunları halkımızla birlikte çözme amacındayız" diyerek hizmet anlayışının temelini ortak akıl ve iş birliği oluşturacak şekilde belirledi.

Halil Pekdemir'in bu çağrısı, Pamukkale'nin geleceğinde halkın daha etkin bir rol oynaması ve sorunların çözümünde daha katılımcı bir yaklaşım benimsenmesi adına önemli bir adım olarak nitelendiriliyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER