banner249

Halk Süt, Halk Ekmek ve Kreşler yolda!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale halkının uzun süredir hizmetten yoksun kaldığını belirterek, çözüm odaklı projeleriyle umut vadeden bir vizyonu ortaya koydu.

Halk Süt, Halk Ekmek ve Kreşler yolda!
banner240

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale halkının 10 yıldır hizmetten yoksun olduğunun altını çizerek; “Vatandaşlarımız mevcut ekonomik zorluklar içinde en temel ihtiyaçlarını bile karşılayamıyor. Pamukkale’mize kazandıracağımız halk süt, halk ekmek ve kreş projelerimizle vatandaşımızın yüzü gülecek.” dedi.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, çalışmalarını sürdürürken merakla beklenen projeleri hakkında ipuçları vermeye başladı. Projelerinin tamamını halka açıklamadan önce önem verdiği halk süt, halk ekmek ve kreş projelerinin teminatını veren Ertemur vatandaşın beklentisini karşıladı.

“PAMUKKALE HİZMETLE BULUŞMAK İSTİYOR”
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ertemur; “Pamukkale’mizin güzel insanları çok ihmal edildi, mevcut zihniyet 10 yıldır Pamukkaleli vatandaşlarımıza hizmet yüzü göstermedi. Pamukkaleli vatandaşlarımız bunu hak etmiyor. Onlar Merkezefendi, Honaz, Bozkurt, Serinhisar gibi hizmetle buluşmak istiyor. Derman belediyeciliğin, toplumcu ve katılımcı anlayışın Pamukkale’mize hakim olmasını istiyorlar. Kısacası vatandaşlarımız, hizmet bekliyor, mutlu bir yaşam sürmek istiyorlar” dedi.

“PAMUKKALE’MİZ BU ZİHNİYETE ‘ARTIK YETER’ DEMİŞTİR”
Saha çalışmalarında vatandaşların içinde yaşadığı kötü duruma birebir şahit olduğunu dile getiren Ertemur; “Pamukkale’mizdeki acı tabloyu her mahalle ziyaretimizde, her vatandaşımızla sohbetimizde maalesef daha iyi anlıyoruz. Vatandaşımızın yakarışını, hizmet talebi karşısında 3 maymunu oynayan bu zihniyetin süresi dolmuştur. Pamukkale’miz bu zihniyete ‘Artık Yeter’ demiştir. Her konuşmamda söylediğim gibi vatandaşlarımız beni kravatlı ve makam odasında oturan bir başkan olarak göremeyecek. Benim onlarca korumam ve özel kalemim olmayacak. Vatandaşım direkt bana ulaşabilecek çünkü ben bugün olduğu gibi 31 Mart’ın ardından sahada olacağım. Nerede bir ihtiyaç varsa orada olacak.  Vatandaşımın yanında sofrasında olacağım” diye konuştu.

“BİZİMLE BERABER HALK SÜT, HALK EKMEK, KREŞLER GELECEK”
Ülkemizde yaşanan mevcut ekonomik zorluklar içinde vatandaşın yardımına koşulması gerektiğini dile getiren Ertemur; “Vatandaşımız maalesef bugün en temel ihtiyaçlarını almakta zorlanıyor. Evine ekmek, çocuklarına süt götüremiyorlar. Çalışmak istese çocuğunu emanet edebileceği bir kreş yok. Biz bu sorunları biliyoruz ve çözümlerimizle geliyoruz. Göreve gelmemizin hemen ardından vakit kaybetmeden Pamukkale’mizi halk süt, halk ekmek ve kreş projelerimizle buluşturacağız. Gönülleri birleştirecek, Pamukkale’mizi değiştireceğiz. Mutlu bir Pamukkale çok yakın.” şeklinde konuştu.
 

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER