banner249

Çameli cazibe merkezi olacak!

Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan, İmamlar Mahallesi'nde gerçekleştirdiği ziyarette vatandaşlarla bir araya geldi ve mahallenin geleceği için önemli adımlar attı.

Çameli cazibe merkezi olacak!
banner240

Arslan, Ak Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Murat Genç ile birlikte, İmamlar Mahallesini ziyaret ederek mahalle sakinleriyle buluştu. Ziyaret kapsamında, Yıldıray Yıldırım ve Halil Ongun'un okuduğu Mevlid-i Şerif'e katılan heyet, dualarla Allah'ın hayırlarını temenni etti.

Mahalle sakinleriyle yapılan istişarelerde, Başkan Cengiz Arslan önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeleri paylaşarak, üst yapı ve alt yapı çalışmalarının devam edeceğini vurguladı. İlçenin ve mahallelerin daha yaşanabilir, nezih ve refah bir hale getirilmesi için çaba göstereceklerini belirten Arslan, İmamlar Mahallesi Muhtarı Ramazan Ongun'a ve mahalle sakinlerine misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür etti.

Cengiz Arslan, ilçenin gelişimi için durmaksızın çalışacaklarını ifade ederken, mahallelerde hayata geçirilecek projelerle ilçenin daha modern ve yaşanabilir bir hale getirilmesinin hedeflendiğini söyledi.

Çameli, Cengiz Arslan liderliğindeki bu kararlı ve etkili adımlarla, bölgenin cazibe merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER