banner249

Tin ilk açıklamasını yaptı!

Ak Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, Milletvekili adaylığı için görevinden istifa etti. Tin, 1 Kasım’da Ak Parti’nin yeniden iktidar olacağını ve barış dolu günlerin yeniden geleceğini söyledi.

Tin ilk açıklamasını yaptı!
banner240

Başkan Tin, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun direktifleri doğrultusunda görevinden istifa ettiğini açıkladı. Parti binasında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Tin, şu açıklamalarda bulundu, “26. dönem milletvekili aday adaylığı için il başkanlığı görevinden istifa ettim. 


Partimize, ilimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim. Partimizin kuruluşundan bu yana görev aldım. Yine 2003 yılında ak parti il başkanlığına getirildim. O dönemden bu yana hep ikimiz için ülkemiz için hep çalıştık. 1 Şubatta tekrar başbakanımızın ve Bakanımızın destekleriyle tekrar il başkanlığına getirildim. 7 Haziran’da sandıktan çıkan mesajları aldık. 

Ve sandıktan çıkan sonuçlara göre de halkımız bir koalisyon görevi vermiştir. Sayın Başbakanımız sandıktan çıkan sonuca göre koalisyon görevini yerine getirerek çalıştı. Ama koalisyon çıkmadı bu görüşmelerde” dedi. 1 Kasım’da yeni bir seçim yapılacağını hatırlatan Tin, “Aday adaylığı süreci artık resmen başlamış durumda. Biz bu aşamada bugüne kadar partimizin verdiği her görevi yerine getirdik ve getirmeye devam edeceğiz. 

Partimiz teşkilat olarak etik bir karar almışitı. Gerek il başkanlığı gerekse belediye meclis üyeliği gibi partinin seçilmiş kurumlarında görev yapan teşkilat mensubu arkadaşlarımızın istifa etmemeleri geerektiği kararı alınmıştı. Ama istisnai durumlar şeklinde bir detay vardı. Yani direk başbakanımızın talimatıyla işaret ettiği illerin burada görev verileceği ile ilgiliydi. Akşamüzeri bize talimat geldi. Bizde onun üzerine görevden ayrılmak durumunda kaldık. 

Milletimizi temsil etmek adına yeni bir göreve aday olduk. Bugüne kadar bizimle beraber sahada ter döken tüm arkadaşlarımıza beraber terlediğimiz tüm arkadaşlalrıomıza hepsine çok teşekkür ediyorum. Haklarını helal etsinler. Bize bu göreve layık gören başta Başbakanımız olmak üzere Bakanımıza ve genel başkan yardımcılarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah 1 Kasım seçimleri ülıkemize hayırlı olur ve Ak Parti tek başına iktidar olur. Bu vesileyle de ülkemiz bugün yaşadığı sıkıntıları en hızlı şekilde atlatır” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER