banner249

Burs başvuruları başladı

Merkezefendi Belediyesi’nin yapacağı öğrenim yardımlarına ilişkin başvurular başladı. Adaylar başvurularını www.merkezefendi.bel.tr/ogrenimyardim.asp linki üzerinden yapabilecek.

Burs başvuruları başladı
banner240

Merkezefendi Belediyesi aldığı meclis kararıyla ilçe merkezinde öğrenimlerini sürdüren 2 bin öğrenciye aylık 75 lira öğrenim yardımı yapacak. Lise ve ortaokulda okuyan öğrencilere yapılacak olan yardım için başvurular başladı. Başvuru yapmak isteyen öğrenciler ilk başvurularını internet üzerinden gerçekleştirecek. 


Buradaki formları dolduran öğrenciler, çıktılarını alarak Merkezefendi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuru yapacak. 1-30 Eylül tarihleri arasında yapılacak olan başvuruların sonucu en kısa süre içinde açıklanacak. 

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE ÇAĞRI 
Başvuruların 1-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirileceğini hatırlatan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, “2015-2016 eğitim ve öğretim yılında toplam 2 bin öğrencimize ortaokulu ve liseyi kapsayan aylık 75 TL öğrenim yardımını Ağustos ayındaki meclis kararı ile almıştık. 

Müracaatları da 1 Eylül-30 Eylül arasında alacağız. İhtiyaç sahibi olan öğrencilerimizi müracaat etmeleri noktasında çağrıda bulunuyorum. Hayırlı olsun. Merkezefendi Belediyesi sosyal belediyecilik alanında da yoluna devam ediyor” dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER