banner249

Kepenek, “Huzurlu bir Honaz istiyoruz”

Honaz Belediye Başkanı ve CHP Honaz Belediye Başkanı adayı Yüksel Kepenek, DRT TV'de gerçekleştirilen "Seçim 2024" programında projelerini anlattı. Kepenek, Honaz'ın son 5 yılda önemli değişimler geçirerek temiz hava ve doğal güzelliklerle çevrili bir yaşam alanı haline geldiğini vurguladı.

Kepenek, “Huzurlu bir Honaz istiyoruz”
banner240

Kepenek, dünya genelinde yaşanan sıkıntılara ve ülke ekonomisindeki zorluklara dikkat çekti. Özellikle son iki yılda yaşanan pandemi ve ekonomik krizin belediyeleri de olumsuz etkilediğini belirtti. Ancak, bu zorlu süreçte bile Honaz Belediyesi'nin 22 mahalleye sosyal tesisler kazandırdığını ve hizmetlerini aksatmadan sürdürdüğünü ifade etti. Kepenek, belediyenin mali hesaplarının şeffaf bir şekilde halkla paylaşıldığını ve her yıl denetimlerden başarıyla geçildiğini vurguladı.

Seçim sürecinde ayrımcılık yapmadıklarını ve hizmetlerin herkes için eşit şekilde sunulduğunu dile getiren Kepenek, yeni dönemde üretime yönelik çalışmalara ağırlık vereceklerini belirtti. Fen Lisesi açma girişimlerinin olumsuz sonuçlandığını ancak bu hedefe ulaşmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kepenek, Honaz'ın huzurunun devam etmesi için halktan tekrar yetki istediğini dile getirdi. Geçmişte gerçekleştirilen Çanakkale ve Anıtkabir gibi gezilerin yanı sıra Güneydoğu ve Karadeniz turlarının da devam edeceğini belirtti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER