banner249

Berberoğlu’ndan sağlık çalışanlarına ziyaret!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde İYİ Parti Belediye Başkan Adayı olan Uzman Veteriner Hekim Türkay Berberoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı vesilesiyle Özel Cerrahi Hastanesi'nde sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Berberoğlu, bu özel günlerinde sağlık çalışanlarına çiçek takdim ederek kutlamalarda bulundu.

Berberoğlu’ndan sağlık çalışanlarına ziyaret!
banner240

Ziyareti sırasında sağlık çalışanlarının eşsiz fedakarlıklarını ve kahramanlıklarını vurgulayan Berberoğlu, "Her zaman en zor şartlarda görev yapan ve insan sağlığı için özverili bir şekilde çalışan sağlık personelimizin önünde saygıyla eğiliyoruz. Onların gösterdiği fedakarlık ve özveri takdire şayandır" dedi.

Sağlık çalışanlarının verdiği insanüstü mücadeleye dikkat çeken Berberoğlu, gelecekte de sağlık çalışanlarının toplum için önemini koruyacağına inandığını dile getirdi. Projelerinde sağlık hizmetlerine özel bir önem vereceklerini belirten Berberoğlu, "İnsanları şifa dağıtmak adına gecesini gündüzüne katan sağlık çalışanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ayrıca, sağlık çalışanlarının huzurlu ve uzun bir yaşam sürmeleri için dua eden Berberoğlu, İYİ Parti'nin 41 projeleri hakkında sağlık çalışanlarına bilgi verdi. Sohbet havasında geçen buluşmada, Berberoğlu'nun sağlık hizmetlerine yönelik projelerine ilgi gösterildi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER