banner249

Pamukkale’yi sanatın merkezi yapacağız!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Pamukkale için öncelikli olarak kültür ve sanat alanında gerçekleştirecekleri projeleri kamuoyuyla paylaştı. Ertemur, Pamukkale'nin geçmiş dönemde kültür ve sanat alanında yeterince hizmet almadığını vurgulayarak, 31 Mart sonrasında Pamukkale'nin kültür ve sanatın merkezi olacağını belirtti.

Pamukkale’yi sanatın merkezi yapacağız!
banner240

Ertemur'un açıklamalarına göre, Pamukkale'nin kültürel ve sanatsal hayatını canlandırmak için çeşitli projeler öngörülmektedir. Ertemur, "Pamukkale'mizde 10 yıllık hizmetten uzak bir süreç yaşandı. Bu süre zarfında en temel belediyecilik hizmetleri bile yeterince yerine getirilemedi. Biz bu durumu kabul etmiyoruz. Sessiz kalmıyoruz. Pamukkale'ye hak ettiği değeri vereceğiz. Bunun için sadece belediyecilik hizmetlerini değil, kültür ve sanatı da ön plana çıkaracağız. Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş olur. Biz de bu doğrultuda ilerleyeceğiz" dedi.

Pamukkale'nin kültür ve sanat alanında canlanması için öngörülen projeler arasında festival organizasyonları, açık hava sinema etkinlikleri, kültür ve sanat festivalleri, sanat kursları ve kültür gezileri bulunmaktadır. Ertemur, özellikle gençlere, çocuklara ve kadınlara yönelik etkinliklerle Pamukkale'nin kültürel ve sanatsal hayatını zenginleştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Bu projelerle Pamukkale'nin çehresinin değişeceğini ve şehrin kültür ve sanat alanında öncü bir konuma geleceğini ifade etti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER