banner249

Başkan Arslan’dan 10 yıllık değerlendirme!

Çameli Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Cengiz Arslan, geride kalan 10 yıllık görev süresinde ilçeye kazandırılan hizmetleri ve önümüzdeki 5 yılda hayata geçirilecek projeleri değerlendirdi. Arslan, eşi İlkin Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Murat Genç ve partililerle birlikte Yaylapınar Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Başkan Arslan’dan 10 yıllık değerlendirme!
banner240

İftar programında vatandaşlarla sohbet eden Arslan, AK Parti İlçe Başkanı Cengiz Yılmaz başkanlığında gerçekleştirilen haftalık yönetim kurulu toplantısına da katıldı. Toplantıda geçmiş görev süresinin değerlendirmesini yapan Arslan, meclis üyeleriyle birlikte yapılan hizmetleri ve 2024'ten sonra hayata geçirilecek projeleri paylaştı.

Arslan, yaptığı açıklamada, "Meclis üyelerimizle birlikte 10 yıldır gerçekleştirdiğimiz hizmetleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçireceğimiz projeleri, yönetim kurulu üyelerimiz, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle başkanları, meclis üyeleri ve meclis üyesi adaylarıyla paylaştık. Fikir alışverişinde bulunduk. 2024 yerel seçimlerinde, ilçemizde başlattığımız yerel seçim sürecindeki çalışmalarımızın sonucunda tekrar 5 yıl daha hizmet etmek istediğimizi belirttik" dedi.

Mahallelerde gerçekleştirilen seçim çalışmalarını değerlendiren Arslan, "Rabbim bize hayırlı hizmetler yapmayı, ilçemizi her alanda ileri taşımayı, halkımızı nezih ve refah içinde bir Çameli'de yaşatmayı nasip etsin. 2024 Yerel Seçimleri'ni güzel Çameli'mize hayırlı uğurlu olsun" diye ekledi.

Arslan, yönetim kurulu toplantısının ardından belediye meclis üyesi adaylarıyla birlikte MHP Çameli İlçe Başkanı Murat Genç'i ziyaret etti. 2024 yerel seçimlerinde Cumhur İttifakı'nı zafere taşımanın öncelikli hedefleri olduğunu belirten Arslan, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarede bulunuldu.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER