banner249

Çavuşoğlu’ndan ‘Yeni Denizli’ projesi

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli’nin en büyük sorunu olan depreme dikkat çektiği son vaadinde ‘‘Denizli’yi Depremden ‘Yeni Denizli’ koruyacak’’ sözünü verdi.

Çavuşoğlu’ndan ‘Yeni Denizli’ projesi
banner240

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Binası önünden seçim vaatlerini vermeye son hız devam ediyor. Başkan Adayı Çavuşoğlu’nun son vaadi, çok güçlü fay hattı üzerine kurulu olan Denizli’nin en büyük sorunlarından depreme yönelik oldu. Sözlerine ‘Deprem değil, bina öldürür’ sözünü hatırlatarak başlayan Çavuşoğlu, çözüm olarak depreme dirençli ‘YENİ DENİZLİ’ projesini ve detaylarını açıkladı.

‘‘GARİBANIN EVİ RANTA KURBAN GİTMESİN DİYE NEREYE YAPACAĞIMIZI SÖYLEMİYORUZ’’

Depreme dayanıksız binaların tespit edilerek içinde yaşayan vatandaşların YENİ DENİZLİ’de aynı metrekareye sahip evlere yerleştirileceğini, YENİ DENİZLİ’de kreş, yaşlı bakım evi ve diğer yaşam alanlarının unutulmayacağını belirtti ve ekledi.

‘‘Fakirin, garibin elindeki ev ranta kurban gitmesin diye Yeni Denizli’yi nerede yapacağımızı söyleyemeyiz. Ama 150 metrekare eviniz varsa yenilendikten sonra yine 150 metrekare olacak. Ama dirençli bir kent yaratacağız’’

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER