banner249

Başkan Doğan’dan çok anlamlı hizmet!

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehit Teğmen Bekir Can Kerek Parkı gerçekleştirilen tören ile açıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Şehidimiz Bekir Can Kerek’in ismini Merkezefendimizde yaşatacağız. Şehidimizin ismi hem parkımızda hem de gönlümüzde ilelebet yaşayacak” dedi.

Başkan Doğan’dan çok anlamlı hizmet!
banner240

Huzurlu ve daha yeşil bir gelecek için çalışmalarını sürdüren Merkezefendi Belediyesi ilçenin çehresini değiştirmeyi sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi tarafından Hacıeyüplü Mahallesi Akça Caddesi Kayaköy Toki Evleri’nde yapımı tamamlanan 35.161,95 metrekarelik ‘Şehit Teğmen Bekir Can Kerek’ parkı gerçekleştirilen törenle açıldı.

Törene, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Eski Denizli Belediye Başkanı Ali Marım, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Şehit Teğmen Bekir Can Kerek’in babası Salim ve annesi Elif’te gerçekleştirilen törene katıldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan da şehit ailesine bayrak takdim etti.

“PARKIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz parkımız, Hacıeyüplü ile Karahasanlı Mahallemizin sınırı. Her iki mahallemize de hayırlı olsun. Açmış olduğumuz park alanımız 35 bin metrekarelik bir alana sahip. Sizlerden gelen talep ihtiyaçlar doğrultusunda bugün 'Şehit Teğmen Bekir Can Kerek Parkı'mızın açılışını gerçekleştiriyoruz. Merkezefendimize bir yeşil alan daha kazandırdık. İçinde spor alanlarının, oyun parklarının ve büfelerin olduğu çok güzel bir alan oldu. Sizlerin bu parkı doldurmanızı bu parkta piknik yapmanızı, burada dolu dolu vakit geçirmenizi istiyoruz. 26 Mart'ta yeni açmış olduğumuz 'Şehit Teğmen Bekir Can Kerek Parkı'mızın yanına pazar yerimiz açılıyor” dedi.

“ŞEHİMİDİMİZ MANEVİ OLARKA KALBİMİZDE YAŞIYOR, GÖNLÜMÜZDE YAŞIYOR”

Başkan Şeniz Doğan, “Şehidimiz Teğmen Bekir Can Kerek’in manevi olarak kalbimizde yaşıyor, gönlümüzde yaşıyor. Bugün bu sınırlar içerisinde özgürce ve bağımsızca yaşayabiliyorsak. Bugüne kadar bizler için vatanın mücadelesi için şehitlerimiz sayesinde. Şehitlerimizi buradan saygı ve minnetle anıyorum. Bu parkımızın ismini Şehidimize yakışan bir şekilde ‘Bekir Can Kerek Parkı’ olsun dedik. Şehidimizin ruhunu parkımızda yaşatalım dedik. Şehidimiz için de park içerisine bir anıt yaptık.” diye konuştu.

“BU MUTLULUĞU BİZE YAŞATTIĞINIZ İÇİN MİNNETTARIZ”

Şehit Teğmen Bekir Can Kerek’in babası Salih Kerek, “Acılarımızı bir nebze olsa da unutturan Merkezefendi Belediye Başkanımız Şeniz Doğan’a teşekkür ediyorum. Biz böyle küçük şeylerle mutlu oluyoruz. Bu mutluluğu bize yaşattığınız için minnettarız. Bu parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER