banner249

Başkan Gülsever’den muhteşem eser!

Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever'in liderliğinde, Baklan'a kazandırılan FIFA standartlarına uygun sahada gerçekleşecek olan ilk maçın heyecanı dorukta! Başkan Gülsever, sahaya inerek futbolculara başarılar diledi.

Başkan Gülsever’den muhteşem eser!
banner240

Baklan Belediye Spor, 2. Amatör Lig H grubunda mücadele eden rakibi Efeler Spor'u evinde ağırlayacak. Baklanlı futbolseverler, bu heyecan dolu mücadeleyi FIFA standartlarına uygun sahada izlemenin heyecanını yaşayacak.

Başkan Yusuf Gülsever, Baklan İl Amatör Spor Klüpleri Başkanı Feyyaz Ceşen, Baklan Belediye Spor'a destek vermek amacıyla sahaya indi. Futbolseverler, Baklan Belediye Spor'un evinde oynayacağı ilk maça büyük bir ilgi gösteriyor.

Baklan Belediye Spor, evindeki bu önemli karşılaşmada galibiyet arayacak ve 2. Amatör Lig H grubundaki iddiasını sürdürmeyi hedefleyecek.

Başkan Yusuf Gülsever, Baklan'ın spor alanındaki başarılarını daha da ileri taşımak için güzel bir adım olduğunu söyledi. Gülsever, “Baklan’a kazandırdığımız FIFA standartlarına uygun sahamızda, evimizde oynanacak olan ilk maçımızda 2. Amatör Lig H grubunda mücadele eden Baklan Belediye Spor - Efeler Spor arasında gerçekleşecek olan karşılaşma için İl Amatör Spor Klüpleri Başkanı Sayın Feyyaz Ceşen ve ekibi ile birlikte futbolcularımıza başarılar diledik. Maç sonunda alınacak sonuç, Baklanlı futbolseverleri daha da coşturacak ve takımın başarılı bir sezon geçirmesine olan inancı pekiştirecek. Menfur bir saldırıda hayatını kaybeden futbolcumuz Yasin Karaobalı buradan anarak Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER