banner249

Tavas Tatık’ı bağrına bastı!

Tavas Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık, seçim çalışmalarına verdiği kısa arada bile vatandaşlarla bir araya gelip hem mutlu günlerini hem de acı günlerini paylaşıyor.

Tavas Tatık’ı bağrına bastı!
banner240

Tavas’ta Cumhuriyet Halk Partisi’nin Belediye Başkan Adayı Kadir Tatık’a, gittiği her yerde büyük sevgi gösterisinde bulunuyorlar. Tavas’ın birçok kesimi tarafından bilinen Tatık’ın adaylığı ilçe, köy ve mahallelerde büyük sevinç yarattı.

SKM AÇILIŞINI MİTİNG GİBİ YAPTI!

Tatık’a yoğun ilginin bir benzerini de geçtiğimiz günlerde ilçe merkezinde açtığı seçim koordinasyon merkezinde yaşandı. Çok sayıda partilinin ve vatandaşın katıldığı SKM açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu da katılmış ve Başkan Adayı Tatık için oy istemişti.

İLÇE VE KÖYLERİ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Gittiği her yerde dürüst ve şeffaf yönetim anlayışından bahseden Başkan Adayı Tatık, başkan olması halinde üretim yapan her çiftçiye çok büyük destek vereceğini bildirmişti. İlçenin turizmden hak ettiği katkıyı alamadığına dikkat çeken Tatık, en büyük hedeflerinin yılda 10 milyon aracın geçtiği bölgeden Tavas’a turist çekmek olduğunu kaydetti.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER