banner249

Berberoğlu’ndan kurtarma sözü!

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde İYİ Parti'nin Belediye Başkan Adayı Türkay Berberoğlu, seçim kampanyası kapsamında Cankurtaran Mahallesi'nde önemli bir adım attı. Mahalledeki vatandaşların karşılaştığı sorunlara çözüm getirmeyi vaat eden Berberoğlu, mahalle sakinlerine moral ve destek verdi.

Berberoğlu’ndan kurtarma sözü!
banner240

Berberoğlu'nun liderliğinde gerçekleşen büyük konvoyun rotası içerisinde yer alan Cankurtaran Mahallesi, adeta coşkuyla karşılandı. Mahalle sakinleri, adayı yakından görmek ve sorunlarını iletmek için toplandı. Berberoğlu, mahalleliyle bir kahvede çay içerek sorunlarını dinledi ve tek tek cevapladı.

Mahalle sakinleri, Pamukkale'nin turistik ve önemli bir mahallesi olmalarına rağmen altyapı eksiklikleri ve sağlık hizmetlerinin yetersizliğinden şikayet ettiler. Kanalizasyon, sağlık ocağı, tarım gibi temel ihtiyaçların karşılanamadığına dair endişelerini dile getirdiler. Ancak Berberoğlu, bu sorunların çözümü için projelerini anlattı ve kendisine ulaşabilecekleri konusunda güvence verdi.

Berberoğlu, "Ulaşılabilen bir başkan olacağım" diyerek ilk projelerini hayata geçirmeye başladıklarını ve mahalle sakinlerinin desteğiyle bu sorunların çözüme kavuşacağını belirtti. Vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirerek desteklerini pekiştiren Berberoğlu, Cankurtaran Mahallesinden ayrıldı.

Berberoğlu'nun samimi yaklaşımı ve sorunlara çözüm odaklı projeleri, mahalle sakinleri tarafından olumlu karşılandı. Seçim sürecinde verdiği sözleri yerine getireceğine dair güven aşılayan Berberoğlu, Pamukkale Belediye Başkanlığı için yola çıktığı bu mücadelesinde halkın desteğini arkasına almayı hedefliyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER