banner249

Kumkısık Katlı Kavşağı yapımı başladı  

Denizli'nin Kumkısık Mahallesi'nde, otoyol ve devlet yolu bağlantı kavşağına yönelik yapılan Kumkısık Katlı Kavşağı'nın yapımı başladı. Bu kavşağın tamamlanmasıyla birlikte, bölgede trafik güvenliği önemli ölçüde artırılacak.

Kumkısık Katlı Kavşağı yapımı başladı  
banner240

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kumkısık Katlı Kavşağı'nın yapımına başlanmasının ardından incelemelerde bulundu. Başkan Zolan'a Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Ömer Faruk Özer, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Köroğlu, Kumkısık Mahallesi Muhtarı Tarık Deştekin ve diğer yetkililer eşlik etti.

Başkan Zolan, inceleme sırasında yaptığı açıklamada, Kumkısık Mahallesi'nin giriş ve çıkışlarında uzun zamandır yaşanan sıkıntılara dikkat çekti. Özellikle traktör galerileri ve çiftçilik yapan bölge halkının arazilerine ulaşımında yaşanan sorunlar nedeniyle trafik güvenliğinin tehlikeye girdiğini belirtti.

Başkan Zolan, Karayolları ve Ulaştırma Bakanlığı ile yapılan görüşmeler sonucunda Kumkısık Katlı Kavşağı projesinin hayata geçirildiğini ifade etti. Proje kapsamında, bölgeye giriş ve çıkışların daha güvenli hale getirilmesi planlandı. Köprü altı döner kavşak ve bağlantı kollarının yer alacağı modern bir kavşağın inşaatının hızla ilerlediğini belirtti.

Kavşağın tamamlanmasıyla birlikte, trafik güvenliğinin artacağını vurgulayan Başkan Zolan, yapılan çalışmalardan dolayı Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ve ilgili tüm yetkililere teşekkür etti.

Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Gökhan Köroğlu da projenin trafik güvenliği açısından önemine değinerek, kısa sürede tamamlanması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

Kumkısık Katlı Kavşağı projesi, Denizli-Aydın Devlet Yolu üzerinde 3 açıklıklı, 2 ayaklı köprü ve 50 metre çapında çift şeritli modern döner kavşağı içeriyor. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla bölgedeki trafik akışının daha güvenli hale gelmesi amaçlanıyor.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER