banner249

Şemikler’de gençlerin istediği oldu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Şemikler Mahallesi'ne yeni bir park ve halı saha kazandırdı.

Şemikler’de gençlerin istediği oldu!
banner240

Başkan Zolan, açılışta yaptığı konuşmada, hizmetlerin birlikte yazıldığını vurgulayarak katılımcılara teşekkür etti. Başkan Zolan, "Göreve geldiğimiz günden bu yana her ilçeye, mahalleye ve sokağa hizmet etmek için koştuk. Geri dönüp baktığımızda Denizli’miz bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Bunu birlikte yaptık. Sizler bize güvendiniz, destek oldunuz. Bizler de bu güveni boşa çıkarmamak için hep beraber gayret gösterdik. Bu eserler birlikte el ele vererek yaptığımız hizmetler eğer sizler bize yetki vermemiş olsaydınız bu hizmetlerin hiçbirini yapma imkanımız yoktu. Bu işin kahramanı sizsiniz." şeklinde konuştu.

Başkan Zolan, yapılan hizmetlerin sadece bir başlangıç olduğunu ve daha yapılacak çok işlerinin bulunduğunu belirtti. Ayrıca, birlik ve beraberlik mesajları vererek, şehrin huzurunu bozmadan, herkese eşit hizmet vermeye gayret ettiklerini ifade etti.

Açılış töreninin ardından Başkan Zolan ve beraberindekiler park ve halı sahada incelemede bulundu. Başkan Zolan, çocuklarla bir süre parkta oynayarak ve halı sahada futbol maçını izleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Sonrasında ise halı sahada penaltı atışı yaptı.

Erol Uçkan

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER